Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Val de furturi de plăcuțe de înmatriculare, noaptea trecută, în Sibiu

Val de furturi de plăcuțe de înmatriculare, noaptea trecută, în Sibiu

Mai mulţi sibieni din cartierul Turnișor și zonele vecine au reclamat furtul plăcuţelor de înmatriculare ale maşinilor parcate peste noapte. Poliţia Sibiu a declanşat duminică o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că doar într-o singură zi au fost raportate cinci furturi de plăcuţe de înmatriculare, toate din cartierul Turnişor, autorii nefiind identificaţi.

„Duminică dimineaţa, proprietarii a cinci autoturisme au raportat furtul plăcuţelor de înmatriculare. Aceştia au spus că în cursul nopţii le-au fost furate atât plăcuţele din faţă, cât şi cele din spate. Toţi cei cinci care au raportat furturile sunt din cartierul Turnişor. Autorii nu au fost identificaţi până în acest moment, o anchetă fiind desfăşurată de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr.
Situația a fost raportată și în alte zone ale Sibiului. Sibienii au început să posteze pe site-urile de socializare mesaje prin care atrag atenţia asupra faptului că numerele lor de înmatriculare au fost furate.
„În această noapte am fost vizitaţi de hoţi. Printre alte lucruri au plecat şi cu plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor aflate în curte”, scrie una dintre femei pe facebook după ce numerele de înmatriculare i-au fost furate în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, din curte, în cartierul Turnişor, aceste furturi fiind distincte de cele care au avut loc duminică.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

jonyjon

Acum 6 ani

Macar sa fi luat placutele de inmatriculare de Bulgaria, sa scapam de niste evazionisti.
Raspunde

dan-t

Acum 6 ani

Or sa le puna la caruta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus