Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Ofelia Popii debutează ca regizor cu piesa “O zi de vară”

Ofelia Popii debutează ca regizor cu piesa “O zi de vară”

Primul spectacol regizat de actriţa Ofelia Popii - “O zi de vară” - avându-i în distribuţie pe Ciprian Scurtea şi Constantin Podu, se joacă la Teatrul mic în 20 februarie, de la ora 19:00.

”Un spectacol în două personaje, o comedie de substanţă care aduce pe scenă două tipologii ale societăţii actuale. Doi bărbaţi aflaţi în pragul sinuciderii învaţă împreună să se bucure de misterul existenţei. Un text fenomenal al marelui dramaturg polonez Slawomir Mrozek, un text care împleteşte într-un mod captivant comicul cu tragicul. Două tipuri de nefericire umană care în mod surprinzător produc un efect comic de proporţii”, spun reprezentanții Teatrului mic.

Ofelia Popii este născută la Arad și joacă la Teatrul ”Radu Stanca” din Sibiu. În doar patru ani Ofelia Popii a avut trei nominalizări şi două premii Uniter, pentru titlul de cea mai bună actriţa în rol principal. Primul premiu l-a câștigat pentru interpretarea magistrală a rolului lui Mefisto, în spectacolul lui Silviu Purcărete - „Faust”.

Printre piesele în care a jucat se numără ”Felii”, „Cerere în căsătorie”, „Lulu”, „Faust”, „Breaking the Waves sau viaţa binecuvântată a lui Bess”, „Femeia Ţintă şi cei zece amanţi”, „Plastilină”, „Electra”, „D-ale Carnavalului”, „Metamorfoze”. Ofelia a jucat și în filmele ”Q.E.D.” (2013), ”Rocker” (2012) și ”Undeva la Palilula”.

Spectacolul “O zi de vară” se joacă la Teatrul mic din Sibiu, pe strada Berăriei, nr. 2, lȃngă Inspectoratul Școlar. Rezervări se pot face pe biletetms@gmail.com sau la numărul 0741 004 034.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus