Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

VIDEO – Cum reacționează sibienii când văd o femeie tâlhărită pe stradă, în plină zi

VIDEO – Cum reacționează sibienii când văd o femeie tâlhărită pe stradă, în plină zi

Un șofer de taxi din Sibiu a surprins cu ajutorul unei camere de filmat montată pe bordul mașinii cum o femeie a fost tâlhărită în plină stradă, în Sibiu, în cursul zilei de ieri. În vreme ce șoferul a sărit în ajutorul femeii, un tânăr a privit impasibil întreaga scenă.

Evenimentul a avut loc pe strada Abatorului și din imagini se poate vedea cum femeia, în vârstă de 44 de ani, este atacată și trântită la pământ de către un tânăr. Ea rămâne fără telefonul mobil chiar sub privirile unui alt tânăr, care nu intervine, dimpotrivă, merge liniștit ca și cum ar fi normal ce se întâmplă lângă el. Speriată femeia fuge spre taximetristul care a văzut scena și care sare să o ajute.

Taximetristul încearcă o urmărire scurtă a tâlharului, în marșarier, apoi renunță din cauza străzii cu sens unic. Tot taximetristul ia femeia în mașină și îi oferă telefonul lui pentru a suna la 112, în timp ce încearcă să meargă după atacator. În paralel îi dă asigurări femeii speriate că l-a văzut bine pe tâlhar și știe cum arată.

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, împreună cu cei ai Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu, au reușit să-l găsească pe atacator la câteva ore de la producerea faptei. Și tânărul care asistă la scenă fără să intervină a fost găsit, el fiind complice la tâlhărie.

Acum, cei doi tineri, în vârstă de 17 și 18 ani, ambii domiciliați în localitatea Cristian, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, respectiv complicitate la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (minorul de 17 ani).

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit femeii. Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Ion

Acum 8 ani

Pai nu cumva era cel de al doilea tinar respectivul din video?
Raspunde

Pravale Baba

Acum 8 ani

@altu doom are dreptate nu cred ca este nevoie sa apelezi la injuraturi. Apropo, du-te!!!! Intelectul unor persoane care posteaza, spre exemplu individul "altu" se apropie de cel al nutriei. Imi pare rau pentru biata doamna, bine ca nu a suferit vatamari corporale. Sanatate postaci.
Raspunde

Nicu

Acum 8 ani

Era complice, ambii sunt arestați. Știre de toată jena...
Raspunde

cetateanul

Acum 8 ani

Nu se poate sa nu observam o crestere a infractionalitatii in Sibiu fie ca e vorba de jafuri fie furturi din auto. Poate ca este o tema de discutie pentru viitoarele intalniri ale cetatenilor cu primaria. Vecinii s-au inarmat cu camere de supraveghere si lasa cainii liberi noaptea. Dar ce ne facem pe strada? D-na din video a avut noroc in cele din urma...
Raspunde

aaa

Acum 7 ani

De Stefan Dobre - 16 februarie 2016, 22:23 ....iar pe filmare 17.09.2012...dl. jurnalist scriem povesti sa fie...sau nu e fixate data pe camera taximetristului?! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus