Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Căpitanul lui CSU a făcut primul antrenament, după aproape două săptămâni de repaus. “Simt durere la fiecare dribling”

Căpitanul lui CSU a făcut primul antrenament, după aproape două săptămâni de repaus. “Simt durere la fiecare dribling”

Octavian Popa Calotă, căpitanul lui CSU Sibiu, a făcut azi primul antrenament cu echipa, după aproape două săptămâni de repaus. “Kevin” s-a accidentat la degetul mare de la mâna dreaptă într-un duel pentru minge în partida cu SCM U Craiova. Imediat după acea partidă, CSU avea nevoie de victorie cu Gaz Metan pentru a-şi asigura calificarea în prima grupă valorică, iar Calotă a intrat pe parchet cu degetul bandajat pentru a-şi ajuta echipa.

“Mă doare la fiecare dribling”

“M-am antrenat şi eu azi. Am bătut mingea să văd cum mă simt. Am durere la fiecare dribling, la fiecare aruncare. Durerea e acceptabilă, dar o resimt. Simt clar că nu sunt 100%”, susţine jucătorul, pentru Turnul Sfatului.

Doctorul i-a recomandat să facă repaus trei săptămâni. “Noaptea dupa meci (n.r. de la Craiova) am mers la Urgenţă, şi mi-am făcut nişte radiografii. Doctorul de acolo m-a sfătuit să stau undeva la 3 săptămâni. Mi-a zis că am ligamentele compromise. Dar în următorul meci, cu Mediaşul, a trebuit să joc, ca să ne asigurăm calificarea. Am jucat cu bandajul acela şi am zis să încerc să stau să se refacă. Acum fac terapie la el, dar cum îl ating mă doare, e ca o măsea stricată. Mă lasă în pace, dar dacă îl ating mă doare tare, apoi iar mă lasă în pace”, mărturiseşte căpitanul lui CSU.

Va intra cu Oradea?

 “E greu de spus dacă voi intra cu Oradea, pentru că mâna trebuie refăcută, şi asta  nu se face numai cu pauză totală. Cel mai probabil nu o să fiu sută la sută. Dar dacă antrenorul o să aibă nevoie de mine să joc, voi intra pe teren. E greu, pentru că pierd din pregătire. E dificil şi mental, pentru că nu mai eşti aşa concentrat. Dacă mai stau mult, e posibil să-mi ies şi din ritmul jocurilor şi antrenamentelor”, susţine Octavian Popa Calotă.

CSU Sibiu debutează în prima grupă valorică contra celor de la CSM CSU Oradea, în Sala “Transilvania”, pe 22.02.2016, de la ora 18:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus