Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Tânăr prins în timp ce spărgea o mașină pe strada Nicolae Iorga

Tânăr prins în timp ce spărgea o mașină pe strada Nicolae Iorga

Un tânăr de 20 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, este cercetat penal de polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu după ce a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să spargă un autoturism.

Evenimentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 02:45. Un sibian a sesizat telefonic Poliția Sibiu cu privire la faptul că pe str. N. Iorga a observat o persoană al cărei comportament îi pare suspect, ca și cum ar încerca să pătrundă prin efracție într-un autoturism.

”La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție, reușindu-se prinderea în flagrant a bărbatului, înainte ca acesta să pătrundă în mașină”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Tânărul de 20 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Sunt sibian

Acum 8 ani

Aoleoooo muica... e de Valcea...sa vezi ce o sa sara acum nationalistii sibieni....
Raspunde

Popa Mihai

Acum 8 ani

Sibienii nu critica originea. Critica comportamentul si atitudinea!!!
Raspunde

David Werner

Acum 7 ani

aSA-I
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus