Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

CNADNR anunță efectuarea unui control pe rețeaua de drumuri naționale

CNADNR anunță efectuarea unui control pe rețeaua de drumuri naționale

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță efectuarea unui control pe rețeaua de drumuri naționale din România, privind amplasarea și funcționarea obiectivelor de-a lungul drumurilor, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.

Pe lângă controalele de rutină curente, vor fi efectuate și controale încrucișate între DRDP 1-7 (Direcții Regionale de Drumuri și Poduri — n.r.), pe întreaga rețea de de drumuri naționale și autostrăzi.

"Am dispus mai întâi o inventariere a obiectivelor situate în zona drumurilor noastre (50 de metri pentru autostrăzi de la marginea exterioară a zonei drumului și 22 de metri pentru drumurile naționale) pentru a afla exact cine funcționează cu sau fără autorizație de amplasare de la administratorul drumului. În paralel, vom face și un control încrucișat între DRDP-uri, unul amplu", a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, citat în comunicat.

Potrivit acestuia, de anul trecut, conform Legii nr. 198/2015, compania și-a putut actualizat procedurile privind constatarea și sancționarea contravențiilor.

"De anul acesta, controalele și monitorizările vor fi elemente de bază ale managementului meu. Această opțiune este determinată de necesitatea mea de a cunoaște situația din fiecare domeniu de activitatea a companiei. Acest prim demers va fi de durata că să avem o radiografie cât mai aproape de adevăr a ceea ce se întâmplă. De asemenea cred că pe viitor acest tip de control să fie permanentizat astfel încât să creștem veniturile companiei", a mai spus Humor.

Sursă: Agerpres

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus