Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

VIDEO Copil lovit de mașină pe strada Oslo

VIDEO Copil lovit de mașină pe strada Oslo

Un băiat de 14 ani a fost lovit de un SUV în această seară, pe strada Oslo.

Șoferul mașinii de teren a trecut pe lângă doi copii care se aflau pe carosabil, pe strada Oslo, destul de aproape de axul drumului. Unul dintre băieți a fost acroșat de autoturism.

Accidentul a fost surprins de camera instalată în bordul unei mașini care staționa. În imagini se observă că băieții se află dincolo de mașinile parcate pe dreapta. Copilul a fost trântit în urma impactului, iar șoferul a oprit și a coborât din mașină, să verifice starea băiatului. Inițial, acesta a spus că nu are nimic și a vrut să meargă singur acasă, pentru că locuiește în apropiere.

În scurt timp, însă, și-a dat seama că are dureri tot mai mari la picior. A fost chemată o ambulanță, iar băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie. În urma radiografiilor efectuate, s-a constatat că băiatul are fractură de gambă.

Șoferul de 40 de ani, din Sibiu, nu a părăsit locul accidentului, în pofida asigurărilor copilului că se simte bine. A rămas să se asigure că băiatul este, într-adevăr, în regulă. Atitudinea lui l-a scăpat de un dosar penal. Acum, polițiștii cercetează accidentul considerând motivul producerii sale indisciplina pietonală, având în vedere că băiatul se afla pe carosabil.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

...

Acum 6 ani

corect, se poate decide indisciplina pietonala insa daca in aceeasi pozitie s-ar fi aflat soferul masinii din care s-a filmat cum era? A trecut mult prea aproape de masina si pietonii pe care ar fi trebuit sa-i observe. Nu vreau sa-l scot vinovat dar cred ca se putea evita si din partea lui
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 6 ani

Na bine. Pai asa putea sa nu fi plecat de acasa cu masina, ca ajuta si la sanatate si avem 2 argumente.
Raspunde

J.C.

Acum 6 ani

S.U.V. negru...... clar vinovat. Toti astia cu masini straine negre sunt vinovati.
Raspunde

locuitor al cartierului

Acum 6 ani

În primul rand nu era un suv este o masina combi, al doilea rand pietonii nu erau langa mijlocul acului drumului, daca era asa pietonul era luat in plin, se vede si din filmare ca acel copil erau in fata masinii parcate. Dar sa trecem peste toate cele întâmplate, as vrea sa faceti apel la memorie cate accidente au fost in ultimii ani in acest nou cartier? Nu am inteles si nu o sa inteleg niciodată de ce circula majoritatea cu viteza pe aceste străzi pline de copii. Ce e mai tragic ca aproape toți acesti conducători au copii acasa. Trebuie marcat ca si zona reIdentiala unde limita de viteza este de 30km/ora si toate străzile sa fie prevazute cu denivelari la intersecții pentru a reduce viteza. Daca nu se vor lua măsuri cred ca ar trebui sa ne întrebam copilul meu când o sa fie lovit de o masina. ...
Raspunde

Mihaita Conserva

Acum 6 ani

Vei fi surprins sa constati ca si daca te muti din acel cartier extrem de periculos, sansele copilului tau de a fi lovit de o masina vor fi la fel de mari. Si atunci daca pui pe foaie aceasta ecuatie logica despre care ai inceput sa emiti teorii, s-ar putea sa constati ca sansele ca un copil sa fie lovit de masina sunt direct proportionale cu timpul petrecut de el pe partea carosabila si nu de cartierul in care locuieste. Poate il educi raportat la secolul 21. Cu masini, cu reguli, cu alti oameni, cu saluturi, fara urlete ca animalele cand se distreaza cu prietenii, in general cu valori. Poate ii dai sa citeasca o carte. As incepe cu 2 si apoi as trece la cartile cu litere J,Q,K,A.
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

in zona aia a sibiului multi soferi circula ca dementii. strazile nu sunt prea late, in schimb masinile circula la limita vitezei legale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus