Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
22°C

S-a stabilit data începerii returului Ligii a IV-a din judeţul Sibiu

S-a stabilit data începerii returului Ligii a IV-a din judeţul Sibiu

Programul returului Ligii a IV-a de fotbal din judeţul Sibiu a fost stabilit, ieri, la ședinţa organizatӑ de AJF Sibiu. Prima etapӑ va avea loc pe data de 12 martie, în timp ce cu o sӑptӑmânӑ mai devreme este stabilitӑ o nouӑ etapӑ din Cupa României – faza pe judeţ.

Returul se va relua cu meciurile din etapa a XII-a, dupӑ cum urmeazӑ:

Unirea Miercurea Sibiului – FC Tălmaciu Progresul Terezian – Continental Sibiu FC Avrig – CS Agnita ASA Sibiu – Hermannstadt LSS Voinţa Sibiu – Sparta Mediaş Unirea Miercurea Sibiului – FC Tălmaciu Păltiniş Răşinari – Măgura II Cisnădie

Ora de desfӑșurare a meciurilor este 11:00, însӑ partidele vor fi precedate de meciurile juniorilor ce vor începe la ora 09:00. Orele de disputare pot surveni modificӑri.

Situaţia în clasament

Pe primul loc în clasament este FC Hermannstadt (33 puncte), pe locul 2 se situeazӑ Pӑltiniș Rӑșinari (27 de puncte), în timp ce podiumul este închis de FC Avrig (25 de puncte).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus