Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ACTUALIZARE Amendă pentru cei doi sibieni care au preluat abuziv locurile de parcare. ”Tot noi am căzut vinovați”

ACTUALIZARE Amendă pentru cei doi sibieni care au preluat abuziv locurile de parcare. ”Tot noi am căzut vinovați”

Actualizare

Ioan Adrian Neagu, una dintre cele două persoane amendate de Poliția Locală, a declarat că se consideră nevinovat și că a făcut toate demersurile legale necesare pentru obținerea unui loc de parcare pentru persoane cu handicap. În plus, sibianul spune că nu el a lipit pe indicatorul rutier hârtia care anunță rezervarea locului de parcare.

”Eu în 2003 am suferit un accident de muncă și totuși nu m-am pensionat. Am toate actele și hârtiile în regulă, cereri, aprobări și tot noi am căzut vinovați. Nu se vrea a se intra în normalitate, nu mai este demnitate față de persoanele cu dizabilități. Așa este la noi, unul aruncă piatra si alții sar după ea. Trebuia să se cerceteze înainte de a se scrie articolul și după aceea să se ia măsurile în vigoare. Nu noi am lipit autocolantul. Avem cerere din anul 2012 pentru înființarea acelor locuri”, a transmis Ioan Adrian Lungu.
Știre inițială:

Cei doi sibieni care au lipit pe un indicator de circulație o foaie de hârtie și au folosit fără drept sigla Municipiului Sibiu și denumirea Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public pentru a-și rezerva două locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap vor fi amendate.

Autoritățile locale nu au luat în discuție dreptul persoanelor cu handicap de a folosi locurile de parcare destinate special lor, ci liberul acces al tuturor celor care au acest drept.

”Cele două persoane au fost identificate și având în vedere faptul că este prima abatere va fi aplicată o amendă cu sancțiunea avertisment scris”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.
Municipalitatea sibiană reamintește faptul că parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități se poate face doar cu un abonament special, eliberat gratuit persoanelor în cauză, iar celelalte locuri de parcare pot fi ocupate în baza unui abonament de parcare sau prin achiziționarea unui tichet.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/02/23/culmea-nesimtirii-sibiu-s-au-facut-stapani-pe-locurile-pentru-persoane-cu-handicap/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Gufi

Acum 8 ani

Deci ne spuneți odată care e situația reală cu aceste două locuri de parcare? Din alte surse am citit că cei doi care au blocat locurile ar fi chiar persoane cu dizabilități, doar că nu aveau dreptul să le blocheze exclusiv pentru ei înșiși. De ce apare sigla primăriei acolo? Au folosit-o abuziv? Adică scos de pe net și printat pe foaie de capul lor. Atunci e fals, care se pedepsește ca atare. Că dacă nu reclamați falsul (primăria), înseamnă că voi ați tipărit respectivele abțibilduri.
Raspunde

Calin

Acum 8 ani

Autocolantul s-a lipit singur.... serios?!
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Eu vreau să zic că nu e exclus ca cei de la Primărie să fi lipit autocolantele acolo. Altfel, e uz de fals și ar trebui pedepsit ca atare, chiar dacă cei doi sunt îndreptățiți să parcheze în general pe locuri pentru persoane cu dizabilități.
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Bun, deci actualizarea zice că nu ei au lipit autocolantul. Dar atunci cine?
Raspunde

Gheorghe

Acum 8 ani

Da au venit aia de la primarie si au lipit autocolantul, dar inainte s-au interesat unde lucreaza, de au scris si angajati C.F. Normal ca ei au lipt, unul dintre ei avea si acasa, langa bloc, un autocolant identic dar doar cu sb-72-hpy si daca parca altcineva cu handicap acolo, facea un circ de mama focului. Dupa articol a disparut. Si sa fim seriosi toti am trecut prin gara, de cate ori ati vazut parcarea respectiva plina cu masini?
Raspunde

xxxx

Acum 8 ani

Cate persoane cu dizabilitati stau in Turnisor si cu cate ai vazut ca sa certat ? Ce vorbim aici ? O fii plin Turnisorul cu "handicapati" cum te exprimi ? Daca tu esti corect cinstit si curat , da primul cu piatra . Daca nu , nu .
Raspunde

handi

Acum 8 ani

conform legii 448/2006R au dreptul sa parcheze doar persoanele cu handicap insa nu exclusiv anumite persoane ci oricare persoana care detine permis valabil pentru pers cu handicap. aceste locuri nu se rezerva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus