Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Sfârșitul de săptămână aduce la Sibiu spectacole de teatru, lansare de carte, filme, dar și un concurs la Arena Platoș în care vă puteți arăta măiestria la Cupa de cuie.

Vineri, 26 februarie La Arena Platoș are loc Cupa de cuie, eveniment care a ajuns la ediția a IV-a. Dacă v-ați antrenat bine vă puteți demonstra măiestria la unul dintre cele mai antrenante concursuri în afara pârtiei. Înscrierierile se fac la bar, de la ora 18.30, urmând ca între orele 19.00-23.00 să aibă loc concursul. Cei care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi premiați.

La Cafe Wien, de la ora 18.00, Ora de Poezie îl celebrează pe poetul Geo Bogza. Actorii Maria Tomoiagă, Paul Bondane și Călin Roajda și studenta Rada Constantinov vor recita unele dintre cele mai frumoase poezii ale poetului.

La Librăria Habitus va avea loc lansarea volumului Mizantropul optimist. G.Călinescu și (de)stalinizarea României de George Neagoe. Acesta va vorbi despre cartea sa, iar alături de el vor mai fi Radu Vancu, Dragoș Varga și Andrei Terian.

La Sala Thalia, de la ora 19.00 va avea loc un concert simfonic extraordinar în scop caritabil. Este organizată o strangere de fonduri în vederea dotării și modernizării Bazei de Training Chirurgical și cercetare în folosul bolnavilor suferinzi de afecțiuni maligne. Donația minimă este de 50 de lei.

La Teatrul Mic va avea loc spectacolul 4 femei la Poliție, de la ora 19.00, un spectacol de Sorin Misirianțu, adaptare după T. Mușătescu.

La Cinema Arta, până joi, 3 martie vor rula filmele Spotlight (Premieră) de la ora 14.00, Dirty Grandpa de la ora 16.30, Deadpool de la ora 28.30, Gods of Egypt – 3D (Premiera) de la ora 20.45 și Capture the Flag – 3D sâmbătă și duminică de la ora 12.00. Sâmbătă, 27 februarie La Aria Sport, de la ora 10.00 va avea loc Carnavalul Zânelor Primăverii alături de magicianul Marian Râlea și asistenții săi. Copiii care doresc să facă parte din poveste pot veni îmbrăcați în costume de carnaval, iar părinții care doresc pot participa la eveniment. Teatrul Gong îi așteaptă pe cei mici la Atelierul de Meșterilit, de la ora 11.00. Atelierul este coordonat de Aurelia Călinescu și este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6-10 ani. Tot la Teatrul Gong, dar de la ora 18.00, copiii au întâlnire cu Hansel și Gretel. Povestea este una dintre cele mai frumoase povești ale literaturii universal, iar adaptarea scenică în maniera teatrului de animație va concentra acțiunea. Spectacolul va transmite mesajul de iubire și curaj în modul cel mai direct conșiințelor pure ale copiilor. La Biblioteca Astra va avea loc avanpremiera spectacolului Șarpele în iarbă, o poveste plină de intrigă, secrete și surprize. Autorul Alan Ayckbourn desenează în această piesă trei femei neobișnuite cărora le dau viață actrițeșe Johanna Adam, Emoke Boldizsar și Anca Cipariu. Spectacolul începe la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei.

Duminică, 28 februarie

Hansel și Gretel revine la Teatrul Gong, de data aceasta de la ora 11.00. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, iar prețul unui bilet este de 7 lei.

În Sala Festivă a Bibliotecii Astra va avea loc spectacolul Antisocial, cu un text dezvoltat de tehnici de Artă Activă împreună cu actorii spectacolului, Cristina Blaga, Paul Bondane, Anton Balint, Călin Roajdă, Alexandra Șerban, Cristi Timbuș și Maria Tomoiagă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus