Duminică,
05.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Biblioteca ASTRA  continuă campania de promovare a lecturii în bibliotecile publice sibiene

Biblioteca ASTRA  continuă campania de promovare a lecturii în bibliotecile publice sibiene

Pe parcursul lunii martie „Biblioteca Iubește Teatrul” și îi invită pe cei care împărtășesc aceleași sentimente pentru maeștri dramaturgiei românești și universale în fiecare zi de miercuri, la ora 17:00 în foaierul Bibliotecii, corpul B.

Cei care au răspuns afirmativ acestei inițiative sunt binecunoscuții actori de la Teatru Național „Radu Stanca” Sibiu, Rodica Mărgărit, Geraldina Basarab, Gabriela Neagu, Lerida Buchholtzer, Dana Maria Lăzărescu, Cătălin Neghină, Liviu Vlad și Mihai Coman.  Concomitent, se vor desfășura sesiuni de lectură în filialele Bibliotecii ASTRA din cartierele Valea Aurie, Vasile Aaron, Hipodrom și Bâlea, precum și în bibliotecile comunale și municipale din județul Sibiu.

Programul lecturilor pentru luna Martie: 2 martie - Femeia Muză – Femeia Zânăîn dramaturgia lui Radu Stanca. Cu participarea actrițelor Rodica Mărgărit, Geraldina Basarab, Gabriela Neagu, LeridaBuchholtzer, Dana Maria Lăzărescu 9 martie – 40 de taine ale scheciului în textele lui Tudor Mușatescu Scheciul = scenetă de teatru sau de cinematograf cu replici spirituale, tratând de obicei o temă de actualitate

16 martie – Vorbește ca ploaia și lasă-mă să te ascult – lectură din textele blânde ale lui Tennessee Williams 23 martie – Electra, Antigona, Orestia, Medeea, și alte eroine ale teatrului antic 30 martie – Înșir-te Mărgărite! Călătorie în feeria poemului dramatizat al lui Victor Eftimiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus