Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

PNL Sibiu își trimite voluntarii după 42.000 de semnături de susținere

PNL Sibiu își trimite voluntarii după 42.000 de semnături de susținere

Liberalii sibieni au început strângerea semnăturilor de susținere pentru candidații propuși la alegerile locale care vor avea loc la începutul acestei veri. Deși legile în vigoare prevăd ca pe aceste liste de susținere să se regăsească semnăturile a minim 1% din populația cu drept de vot a circumscripției electorale, candidații PNL Sibiu spun că și-au propus să depășească mult aceste minime condiții. Astfel, dacă pentru candidaturile la nivel județean, numărul minim solicitat de semnături ar fi de nici 3.800, candidatul PNL pentru președinția CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, spune că ținta asumată este de 42.000 de semnături. Iar dacă pentru validarea candidaturii lui Răzvan Pop la Primăria Sibiu numărul minim necesar de semnături ar fi de nici 1450, tânărul liberal spune că ținta lui este de 10.000 de semnături. Dacă semnăturile pentru candidaturile la Consiliul Județean vor fi strânse de organizațiile din fiecare localitate, la nivelul municipiului Sibiu liberalii pregătesc o amplă acțiune. ”Vom strânge semnături la cele trei sedii din municipiu și vom avea patru corturi: unul în cartierul Vasile Aaron, unul în Hipodrom și unul în zona centrală. Cel de-al patrulea va fi mobil. În plus, de azi (1 martie – n.r.) voluntarii PNL vor merge pe străzi pentru a strânge semnături”, explică Răzvan Pop. ”Este important să vedem și susținerea de care se bucură candidații noștri”, explică Daniela Cîmpean motivul pentru care liberalii și-au propus să strângă cu mult mai multe semnături de susținere decât minimul necesar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Teo

Acum 8 ani

Bravo lor,vor depasi planul mai ceva ca in vremurile de mult apuse-sper ca nu si planul la matrapazlacuri-
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus