Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Pop s-a suspendat de la Cultură, pe timpul campaniei electorale

Pop s-a suspendat de la Cultură, pe timpul campaniei electorale

Directorul Direcției Județene pentru Cultură, Răzvan Pop, s-a autosuspendat din funcție, după ce și-a anunțat decizia de a candida la alegerile locale, dinpartea Partidului Național Liberal, pentru funcția de primar al Sibiului.

Răzvan Pop planifică, pentru următoarea perioadă, mai multe activități politice și spune că nu vrea ca imaginea sa din funcția publică să fie suprapusă celei de candidat. "Nu cred că este corect a-mi face imagine electorală din activitatea mea profesională, mai ales când aceasta se desfășoară sub bolta unei entități a statului român. Din acest motiv și deoarece, în perioada martie-aprilie cu siguranță vor avea loc acțiuni politice care mă vor avea în centrul lor sau eu însumi voi da declarații politice, am decis că este corect și fair-play a mă suspenda din funcția de director executiv al DJC Sibiu, pentru a nu da loc unor interpretări greșite. Din aceleași motive, am decis a mă suspenda, în urmă cu două săptămâni, și din calitatea de membru al Asociației pentru Înfrumusețarea Orasului Sibiu. Voi respecta întru totul prevederile legislației în vigoare privind statutul funcționarului public", a declarat Răzvan Pop, pentru Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

13 comentarii

dancp

Acum 7 ani

votam cu tine daca nu era turcana,de la masa de nunta a l;ui lui eba,basista 100%,anisibiana
Raspunde

gigi

Acum 7 ani

mai bine se suspenda de la mancare
Raspunde

Novak

Acum 7 ani

M-as mai risca o data...parca mai bun asta decat mitul sasilor de la cristim care si-au luat bisericile inapoi si acum le lasa sa se darame
Raspunde

Bongiorno

Acum 7 ani

Aste e grasu ala din copilarie care statea tot timpul in poarta la fotbal,il luau toti la misto plangea si striga pe ma-sa :))))))
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

@Bongiorno O fi "grasu" ala, intre timp a ajuns candidat la primarie, pe cand tu, care erai mare atacant la fotbal, ai ajuns comentator intr-un subsol de pagina de ziar...
Raspunde

K.Samuel

Acum 7 ani

@zzz: Meriti un pahar de vin
Raspunde

A

Acum 7 ani

Repet: ce realizari are Pop? A, da. Nimic. Cat a astat la directia de cultura nu a facut absolut nimic. Sa vedeti in primarie cum va fi.
Raspunde

Just me

Acum 7 ani

Nu e suficient avand o functie de conducere trebuie sa-si dea demisia asa e prevazut de lege. Seful sau ierarhic e obligat sa-l demita in caz contrar.
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

dacă ai fi folosit și degetele de la mâna aialaltă poate că ai fi reușit să nu te oprești cu numărătoarea la 34 și ai fi ajuns la 95. 95 litera d... dacă...
Raspunde

Just me

Acum 7 ani

art.34 alin. 3) din Legea 188/1999, hello conducerea CJS aplica legea.
Raspunde

Johannis

Acum 7 ani

Just me, explica-mi, te rog, conform legii citate, cum poate candida un primar pentru inca un mandat.
Raspunde

Just me

Acum 7 ani

Primarul nu e functionar public, el exercita o functie de autoritate publica, find ales si nu numit precum dl Pop.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus