Vineri,
03.12.2021
Ploi Scurte
Acum
3°C

SCM U Craiova – CSU Sibiu: primul succes dupӑ 5 eșecuri consecutive? “Mă aștept să avem o abordare mai entuziastă”

SCM U Craiova – CSU Sibiu: primul succes dupӑ 5 eșecuri consecutive? “Mă aștept să avem o abordare mai entuziastă”

CSU Sibiu cautӑ prima victorie dupӑ cinci eșecuri consecutive și primul succes din grupa A valoricӑ. Trupa lui Dan Fleșeriu se deplaseazӑ la Craiova, pentru meciul cu SCM U Craiova, în etapa a 26-a LNBM.

Nici Craiova nu are un parcurs mai bun în ultimele trei meciuri, bifând înfrângeri pe linie cu U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea și Steaua CSM Eximbank. Prin urmare, ambele echipe au nevoie de o victorie pentru a-și ridica moralul în vederea urmӑtoarelor partide din prima grupӑ valoricӑ.

”Întâlnim o echipă ce se apropie de calibrul nostru. Încercăm să facem un meci bun. Dacă am câștiga acolo și apoi am face o victorie acasă, tot cu ei, am putea urca pe locul 5 înaintea PlayOff-ului. Nu este însă important acest lucru acum. Noi încercăm să jucăm bine, cu o rotație cât mai mare, tocmai pentru că începem să disputăm meciurile la tot mai scurt timp. Echipa este bine antrenată, jucătorii sunt pregătiți pentru asta și vor urma meciurile din PlayOff care se vor disputa la diferență mică de timp. Așadar, trebuie să fim pregătiți. Mă aștept să avem o abordare mai entuziastă, pe tot parcursul meciului. Sper să nu avem accidentări grave. Sunt mici lovituri, după meciul cu Clujul, unde am avut adversari extrem de duri. Avem jucători care acuză aceste lovituri, dar sunt profesioniști, trebuie să le ducă pe picioare. Astfel de lucruri se mai întâmplă, uneori și la antrenamente, și trebuie să trecem peste. Mă mulțumește ambiția lor de a juca, faptul că în vestiar sunt supărați că și-ar dori mai multe minute pe teren. Sper să mă convingă și mai mult că le merită și să și le câștige, de fiecare dată, în teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Sibiul se aflӑ pe locul 6 (cu 13 victorii și 12 înfrângeri), în timp ce Craiova este ocupanta poziţiei 5 (cu 14 victorii și 11 eșecuri).

Meciul dintre SCM U Craiova și CSU Sibiu va avea loc mâine, 09.03.2016, de la ora 19:00. Partida nu va fi televizatӑ.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus