Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Ultima săptămână pentru înscrierile la concursul de creație literară ”Lirismograf”

Ultima săptămână pentru înscrierile la concursul de creație literară ”Lirismograf”

Tinerii talentați și pasionați de scris mai au la dispoziție mai puțin de o săptămȃnă pentru a-și trimite lucrările la cea de-a 16-a ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”.

Data limită de ȋnscriere ȋn cadrul concursului este 15 martie 2016.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează  cea de-a 16-a ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”. Concursul este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză/eseu, dramaturgie, critică literară și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.

”Concursul ȋși propune să ȋncurajeze tinerele talente care doresc să se lanseze ȋn sfera literară, dar și să adune, ca ȋn anii trecuți, cele mai bune lucrări ȋn cadrul unei antologii de colecție. Antologia „Conexiuni” va cuprinde toate lucrările apreciate de către juriul de specialitate și va fi lansată ȋn luna mai”, spun reprezentanții Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: sibiuccs@gmail.com sau pe adresa de Facebook:

 https://www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu .

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus