Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Tinerii autori de literatură, promovați de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu

Tinerii autori de literatură, promovați de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu anunță lansarea unei colecții de texte literare sub numele de „Conexiuni“. Această colecție aduce împreună creațiile a peste 60 de scriitori tineri, abordând diverse genuri literare precum poezie, proză, dramaturgie și critică literară.

Această inițiativă inovatoare, susținută de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, are ca scop promovarea și evidențierea talentelor literare emergente ale tinerilor scriitori din întreaga țară. „Conexiuni“ este o antologie ce oferă practic o panoramă amplă și captivantă asupra diversității și profunzimii creațiilor literare ale noii generații.

„Fiecare autor prezent în antologie aduce o voce unică și personală, explorând teme variate și captivante. De la poezii emoționante care trezesc sentimente adânci în sufletul cititorului, la proză captivantă ce dezvăluie povești fascinante și chiar până la analize critice îndrăznețe asupra literaturii contemporane - antologia „Conexiuni“ oferă o perspectivă literară amplă și diversificată și la cea de XXI ediție”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

„Conexiuni“ dar și concursul care stă la baza antologiei, Lirismograf, reprezintă o platformă valoroasă pentru a descoperi noile voci ale literaturii române contemporane și a sprijini tinerii autori în promovarea operei lor.

„Casa de Cultură a Studenților Sibiu este mândră să fie gazda acestora tipuri de manifestări culturale și să ofere sprijin și context pentru dezvoltarea și afirmarea tinerilor in general”, mai transmit reprezentanții instituției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus