Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Cisnădia rămâne fără apă. Orașul va fi cuplat la noua Uzină de apă ”Sibiu Sud”

Cisnădia rămâne fără apă. Orașul va fi cuplat la noua Uzină de apă ”Sibiu Sud”

Orașul Cisnădie rămâne fără apă la robinete, miercuri, 16 martie, din cauza unor lucrări de cuplare a noii Uzine de apă ”Sibiu Sud” la rețeaua de distribuție a orașului.

“Miercuri, 16 martie ac, între orele 9,00 – 15,00, se vor executa lucrări de cuplare a noii Uzine de apă ”Sibiu Sud” la rețeaua de distribuție a orașului Cisnădie. Pe timpul lucrărilor se vor înregistra scăderi de presiune pe strada Cindrelului și se va sista furnizarea în cartierul Florilor și pe străzile: Cetății (parțial), Unirii, Uzinei, Transilvaniei, Șelimbărului, Fundătura Viilor, Viilor, Teilor, Bujorului, Mălinului, Primăverii, Stadionului” anunţă societatea Apă Canal Sibiu.

„Apă Canal” va pune la dispoziţia populaţiei două cisterne cu apă menajeră în zona magazinului ”XXL” de pe strada Șelimbărului, respectiv în cartierul Florilor.

Lucrările sunt executate în cadrul Proiectului ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu și Brașov”, cofinanțate de Uniunea Europeană. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

NickvIS

Acum 6 ani

Unde naiba e magazinul XXL?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus