Joi,
06.05.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Două străzi din Sibiu se închid până în august: Munteniei și Strungului

Două străzi din Sibiu se închid până în august: Munteniei și Strungului

Circulația auto pe străzile Munteniei și Strungului, din municipiul Sibiu, va fi închisă până în luna august a acestui an. ”Intră în modernizare”, anunță reprezentanții Primăriei, care spun că restricțiile vor intra în vigoare de miercuri, 16 martie.

strada munteniei

Atât strada Munteniei (stradă paralelă cu strada Victoriei), cât și strada Strungului (aflată în cartierul Lazaret) vor fi modernizate de către SC Drumuri și Poduri SA, firma desemnată câștigătoare a unui contract de modernizare a drumurilor în valoare de 4,3 milioane de lei.

Modificări în trafic

Închiderea străzii Strungului (paralelă cu Macaralei și Oțelarilor) va duce la modificarea sensurilor de circulație din zonă, arată reprezentanții Primăriei Sibiu. ”Aceasta este o cale de intrare în cartierul Lazaret și în contextul sensurilor unice din zonă, modificările în trafic în perioada lucrărilor vor afecta o arie mai extinsă. Pentru a compensa această închidere de trafic, de la aceeași dată pe strada Macaralei se va institui sensul dublu de circulație, asigurându-se astfel accesul către străzile Mașiniștilor, Henri Coandă și respectiv Luceafărului. Parcarea va fi interzisă pe ambele părți ale străzii Macaralei pentru a se crea două benzi de circulație”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

strada Strungului

A treia stradă din contract

În contractul cu SC Drumuri și Poduri SA este inclusă și reabilitarea străzii Principatele Unite, tot din cartierul Lazaret. Ordinul de începere a lucrărilor pe această stradă va fi emis tot pe 16 martie, dar în primă fază nu este necesară închiderea traficului. ”În primă fază, pe strada Principatele Unite se va lucra la rețele, nefiind necesară închiderea circulației decât într-o etapă ulterioară”. Pe toate cele trei străzi, lucrările prevăd modernizarea rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului și trotuarelor.

strada principatele unite

Foto principală: Google Street View

Foto din articol: sibiu.ro

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 5 ani

A descoperit Primaria cartierul Strand :)))) Ai, ai madame primar, si cica nu-i campanie. Pai in curand ajungi in Strand...si ce cu spor se mai lucreaza in zona postei, doar-doar nu-ti mai scoate nimeni ochii...
Raspunde

unknown

Acum 5 ani

sa treci madam pe strada Ogorului, proaspat asfaltata in toamna... sa vezi cum se lasa asfaltul ce l-ati platit...... Bataie de joc !!?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus