Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Proiecție de film la Biserica Reformată

Proiecție de film la Biserica Reformată

Biserica Reformată va fi transformată în cinematecă pentru o seară, atunci când va fi proiectat filmul „Al șaptelea sigiliu” în regia lui Ingmar Bergman.

Filmul este o alegorie pe tema veșnicei căutari a omului în relația cu Dumnezeu, pentru care singura certitudine e cea a morții. întors din cruciadă, cavalerul Antonius Blok se întâlnește în drum cu Moartea, căreia îi cere un răgaz, preț de o partidă de șah, pe parcursul căreia el încearcă să găsească răspuns la întrebări fundamentale despre ființă, neființă, divinitate. Proiectia se va desfășura în versiunea germană cu subtitrări în limba română. Evenimentul este inițiat de Forum Hermannstadt - Sibiu în partenariat cu Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu. Acesta este cel de-al treilea eveniment din seria Cinema în locuri convenționale "Kunst in der Stadt - Stadt in der Kunst" (arta în oraș - orașul în artă). Proiecția filmului va avea loc 17 martie, de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Popescu M.

Acum 6 ani

O initiativa laudabila ! Multumim pentru informatie !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus