Marţi,
04.08.2020
Partial Noros
Acum
29°C

Veste mare pentru handbalul sibian. HC Sibiu și-a primit ultima tranșӑ de bani de la Primӑrie și rezolvӑ problemele financiare

15 Martie 2016 14:11

Veste mare pentru handbalul sibian. HC Sibiu și-a primit ultima tranșӑ de bani de la Primӑrie și rezolvӑ problemele financiare

HC Sibiu și-a primit, astӑzi, ultima tranșӑ de bani din co-finanţarea acordatӑ de Primӑrie pentru proiectul promovat de Asociația Club Sportiv Handbal Club Sibiu, astfel cӑ oficialii echipei sibiene susţin cӑ vor continua activitatea în Divizia A.

 “Acum ne-au sunat de la bancӑ și ne-au informat cӑ au intrat banii în cont. Pe aceastӑ cale vrem sӑ  mulţumim Primӑriei Sibiu cӑ a înţeles faptul că trecem printr-o perioadӑ care punea în pericol existenţa acestei echipe și că a reuşit să ne acorde sprijinul necesar pentru a ne continuă activitatea. Suntem siguri că și pe viitor handbalul și  sportul sibian în general va avea în Primăria Municipiului Sibiu un partener pentru susţinerea tradiţiei sportive locale”, a declarat Matei Damian, antrenorul lui HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

HC Sibiu a fost în imposibilitatea de a face deplasarea de weekend-ul trecut de la Oradea, însӑ a gӑsit resursele necesare pentru a disputa partida cu CSM Oradea. HC Sibiu trebuia sӑ primeascӑ din partea Primӑriei ultima tranșӑ de bani de pe anul 2015, în valoare de 105.000 lei, dupӑ ce anul trecut în luna martie primise doar un avans de 21.500 lei.

foto: pagina Facebook HC Sibiu

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus