Marţi,
06.12.2022
Ceata
Acum
5°C

Perna de aer pentru turnante: achiziţia care duce dirt-track-ul sibian la nivel internaţional. Cupa Europei Centrale se ţine la Sibiu

Perna de aer pentru turnante: achiziţia care duce dirt-track-ul sibian la nivel internaţional. Cupa Europei Centrale se ţine la Sibiu

Iubitorii sportului cu tradiţie în Sibiu – speedway – pot să-i vadă pe viu, de acum înainte, pe cei mai buni rideri din dirt-track-ul internaţional.

ASC Voinţa Sibiu a reuşit să achiziţioneze o pernă de aer omologată FIM, pentru turnantele pistei de pe stadionul “Voinţa” din Ștrand, astfel că din acest moment se pot organiza, la Sibiu, open-uri internaţionale. Cu acest prilej, Federaţia Română de Motociclism împreună cu Federaţia internaţională au decis ca la Sibiu să se desfăşoare şi Cupa MACEC (Cupa Europei Centrale), unde vor participa rideri de prestigiu din dirt-track-ul internaţional. Competiţia va avea loc pe 4 septembrie 2016.

“Am reuşit să achiziţionăm de la Zarnovica, club cu tradiţie în speedway, o pernă de aer omologată FIM, pentru turnantele pistei de la Sibiu. Asta e important prin prisma faptului că ne permite să ţinem şi curse OPEN internaţionale, mult mai spectaculoase şi cu premii în bani pentru concurenţi”, susţine Cornel Moosz, preşedintele onorific al Voinţei, pentru Turnul Sfatului.
De asemenea, ASC Voinţa Sibiu a pregătit pentru acest an şi alte îmbunătăţiri pentru calitatea curselor: s-au făcut în parcul moto boxe acoperite, pentru fiecare sportiv în parte, se lucrează la înlocuirea instalaţiei electrice a pistei pentru instalarea de echipamente de semnalizare, control şi cronometrare, conform cu cerinţele Federaţiei Internaţionale de Motociclism, și la stadion vor fi amplasate rulote cu alimente tip fast food, băuturi răcoritoare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus