Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Viitor partid politic, caută candidați în Sibiu

Viitor partid politic, caută candidați în Sibiu

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) anunţă lansarea la Sibiu a unui proiect politic ce-şi propune instruiască și să sprijine potențiali candidați la alegerile locale din iunie. ”Sâmbătă, ora 23,59, e termenul limită de înscriere a celor care vor să candideze. Avem acest termen, calendarul e foarte strâns nu din cauza noastră, ci pentru că am dori să le dăm acestor candidați cel puțin trei săptămâni, timp pentru semnături. Disponibilitatea noastră e foarte mare și în cazuri excepționale putem împinge acest termen”, a declarat Alin Iliescu, reprezentant al Biroului de presă al PACT.

Concret, PACT se oferă să-i ajute pe potențialii candidați prin cursuri pentru pregătirea campaniei, social-media, se fac fotografii de portofoliu, cursuri de legislație și altele. Nu se acceptă însă orice nume. Cei care ăși manifestă intenția de a candida, vor fi în prealabil verificați. ”Metodele sunt foarte simple. Avem și noi o echipă de cercetare, care va verifica background-ul fiecăruia. Această echipă nu face altceva decât să aplice o serie de criterii. Acestea sunt publice și pe site. Foarte pe scurt, nu trebuie să fi avut probleme în justiție, să nu fi avut un traseu discutabil din punct de vedere politic și să aibă un profil care să se integreze: profesionalism, acțiune, comunitate și transparență”, spune Iliescu.

Cei care se înscriu în proiectul PACT vor fi independenți și se vor bucura de ajutorul viitorului partid. ”Ei sunt independenți și vor candida independent, dar cu sprijinul nostru. Noi am depus actele pentru a fi înscriși în Registrul Partidelor la Tribunalul București”, a mai declarat Alin Iliescu. Înscrierile se pot face pe site-ul candidez.eu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ionut

Acum 6 ani

Ce gluma buna!! hahahahahahahaha "viitor partid politic" si ei nici macar candidati nu au :))))))))))))
Raspunde

Ioana R.

Acum 6 ani

Cred că au candidați, dar așteaptă validarea de la Tribunal. Sunt zeci de partide nou-formate care au ajuns în situația asta, pentru că cei de la tribunal nu se mișcă mai repede. În orice caz, e foarte tare chestia asta, un training pe comunicare politică cred că nu a mai fost până acum în Ro.
Raspunde

Tudor

Acum 6 ani

Haters gonna hate... Oricine cu putin creier isi da seama ca oamenii de calitate nu sunt asa usor de gasit, si chiar daca-i gasesti... nu poti obliga omul sa faca politica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus