Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sandu Tăbârcă, fostul director tehnic al Voinţei Sibiu, a votat falimentul echipei Rapid. Mai are bani de primit

Sandu Tăbârcă, fostul director tehnic al Voinţei Sibiu, a votat falimentul echipei Rapid. Mai are bani de primit

Fostul director tehnic al defunctei Voinţa Sibiu, Sandu Tăbârcă, a votat azi împotriva planului de reorganizare din dosarul de insolvenţă al clubului Rapid, după ce acesta mai are de primit bani de la formaţia la care a fost antrenor secund în anul 2013.

Adunarea Generală a Creditorilor a respins, joi, modificarea şi prelungirea până în 2018 a planului de reorganizare din dosarul de insolvenţă al clubului Rapid, solicitare făcută de acţionarul majoritar Valerii Moraru, anunţă Agerpres, care citează surse din cadrul clubului alb-vişiniu.

La Adunarea Generală au fost prezenţi 90,01% dintre creditori. Dintre aceştia 60,35 la sută au votat împotriva modificării planului de reorganizare şi doar 29,66 % au fost de acord cu propunerea acţionarului majoritar al clubului.

Conform Agerpres, votul hotărâtor l-a avut ANAF-ul, creditor principal cu 54,46% din creanţe (9.670.065 lei), care nu a fost de acord cu prelungirea planului. Printre cei care au votat împotriva se numără şi fostul director tehnic al defunctei Voinţa Sibiu, Sandu Tăbârcă, alături de alţi foşti jucători şi antrenori precum Viorel Moldovan, Cristian Săpunaru, Daniel Niculae sau Octavian Abrudan.

Actualul plan de reorganizare din cadrul dosarului de insolvenţă al clubului Rapid, confirmat în 28 martie 2014 de Tribunalul Bucureşti, este valabil până în luna mai a anului 2017. Modificările dorite de acţionariatul clubului se refereau la prelungirea cu un an a planului de reorganizare, până în luna mai 2018, schimbarea organigramei, reeşalonarea datoriilor curente, angajarea unui lot de maximum 25 de jucători noi, externalizarea serviciului de vânzare bilete şi spaţiu publicitar.

Tribunalul Bucureşti stabilise la 4 martie un nou termen în dosarul de insolvenţă al clubului de fotbal Rapid pentru 20 mai, dată până la care oficialii grupării giuleştene trebuiau să supună spre confirmare noul plan de reorganizare în faţă instanţei după aprobarea acestuia de către Adunarea Generală a Creditorilor.

Rapid, aflată în acest moment pe primul loc al Seriei I din Liga a II-a, se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012. În prezent, suma totală a datoriilor clubului Rapid este de 17.754.712 lei.

sursa

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus