Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

„În căutarea timpului pierdut",  proiectat la Astra Film Cinema

„În căutarea timpului pierdut

Deși suntem înconjurați de tehnologii care ar trebui să ne facă viața mai ușoară, aproape niciodată nu avem timp pentru nimic. Regizorul Florian Opitz pleacă „În căutarea timpului pierdut”, iar publicul sibian e invitat să-l însoțească joi, 14 aprilie de la ora 19:00 la Astra Film Cinema.

Lumea în care trăim funcționează pe pilot automat: niciodată nu am lucrat mai eficient cu tehnologii atât de avansate și niciodată nu am comunicat mai rapid ca acum. Calculatoarele, smartphone-urile și conexiunea rapidă la internet ar trebui să ne ajute să economisim timp, în schimb, aproape toată lumea simte că ritmul vieții e mult prea alert, iar cele 24 de ore ale zilei devin tot mai neîncăpătoare.

Cum alegem să ne trăim viața atunci când aceasta ajunge să fie guvernată tot mai mult de tehnologie, de viteză, de competiție, de bani? Cum poate fi trăită viața în afara spațiului digital? Este posibil așa ceva în în era tehnologiei și a vitezei? Filmul „În căutarea timpului pierdut” explorează cauzele crizei noastre de timp și accelerării constante a ritmului vieții noastre, dar și posibilele alternative. Prețul unui bilet este de 6 lei, iar biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

https://www.youtube.com/watch?v=YCEALymsm00&feature=youtu.be

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus