Vineri,
21.01.2022
Innorat
Acum
-3°C

Candidații PNL, sprijin la nivel național!

Candidații PNL, sprijin la nivel național!

Daniela Cîmpean, Răzvan Pop și candidații de primar ai PNL Sibiu au primit sprijin total din partea conducerii PNL!

Danielei Cîmpean la Consiliul Județean, Razvan Pop, în municipiul Sibiu, Gheorghe Roman, la Mediaș, primarii în funcție sau cei care aspiră acum la un mandat de primar respectă criteriile interne de integritate dar răspund și exigențelor oamenilor. Sunt oameni verificați în sondaje și care au în spate proiecte.

Dacă fiecare consilier local și judeţean îşi vor face treaba profesionist, vor obliga și parlamentarii să ridice ştacheta şi guvernele să-și respecte angajamentele.

PNL Sibiu urmărește să câștige alegerile prin muncă şi cu o campanie electorală onestă! La alegerea Președintelui Iohannis, Sibiul a demonstrat că poate alege soluția bazată pe normalitate şi nu pe goana după rating media sau prin jigniri.

Alina Gorghiu, copreședinte PNL: Sibiul e unul dintre județele care ilustrează foarte  bine noul PNL: deschis către promovarea tinerilor și a femeilor, punând accent hotărât pe integritate și seriozitate.  ”Venim la Primăria Sibiu cu un tânăr de 34 de ani - Răzvan Pop, iar la Consiliul Județean Sibiu cu o femeie - Daniela Cîmpean. Ambii sunt oameni care merită aleși, care îi vor face mândri pe sibieni în fruntea comunității locale și a comunității județene.Razvan Pop iubește Sibiul ca nimeni altcineva iar  Daniela Cîmpean va fi prima mea prietena președinta de Consiliu Judetean pentru că Romania merită un exemplu de Consiliu Județean condus de o femeie. Mult succes!”

DSC08512

Raluca Turcan, președinte PNL Sibiu: "Diferența între partide aici la Sibiu va fi dată de calitatea și integritatea oamenilor: nu se negociază sau tranzacționează funcții, nu se arvunesc funcții pe ochi frumoși. Cine este acum în PNL aici, la Sibiu, a înțeles asta și și-o asumă! Unui comportament de tip feudă, dorim să contrapunem, prin oameni, un comportament deschis și onest. Fiecare candidat respectă criteriile noastre interne dar răspunde și exigențelor oamenilor. Sunt oameni verificați în sondaje și care au în spate proiecte.DSC_0406

Vasile Blaga, copreședinte PNL: "Sunt doi domni care tot vorbeau de necesitatea unificării dreptei. Şi o puteau face domniile lor în 2005. Şi aşa s-au străduit amândoi să unifice dreapta, încât după ce ne-am hotărât noi chiar să o unificăm, fiecare şi-a tras partid: unul de la perdea, altul de acasă. Şi acum se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi. Sunt partide de căzături pentru că aşteaptă nemulţumiri în marele PNL, în speranţa că, dacă un PDL-ist s-o fi supărat pe PNL, să meargă la PMP şi, dacă un PNL-ist s-a supărat pe PNL, să meargă la ALDE. Nu vor avea noroc în viaţă. Adversarul nostru a fost şi este PSD. Orice vot care nu merge la PNL din partea dreptei merge la PSD indirect".

DSC_0514

foto PNL Sibiu

Comentarii

6 comentarii

D

Acum 5 ani

Ludovic Orban a dovedit cat de onesti sunteti. La Sibiu votul de dreapta merge unde a mers in ultimii 16 ani. Si sper ca pana la toamna sa va faca Dna-ul curat daca voi nu va treziti la realitate
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 5 ani

Chiar a dovedit...
Raspunde

Stolojan

Acum 5 ani

Razvan Pop ????? un candidat in bataie de joc. RUSINE politrucilor de provincie. Pacat ca nu gasiti oameni mai de doamne-ajuta. Cu asa candidati, bunicuta Astrid Fodor defileaza nestingherita. Turcana impusa fortat de Bucuresti, nu poate aduna in jurul ei oameni de calitate.
Raspunde

Transformers

Acum 5 ani

Pesedistul Roman era rau. Acumen la pnl e bun ? Lupu de la Dirlos a fost rau pana acum cat a fost pesedist, acum e alba ca zapada.
Raspunde

Normalitatea

Acum 5 ani

In Romania, politica fac cei care nu au reusit in afaceri, profesori slabi, medici mediocrii sau bugetari frustrati. Un profesionist in domeniul lui nu are chef si timp sa se balaceasca in mizeria politica.
Raspunde

Agentul 009

Acum 5 ani

Daca nu ma inseala memoria,in 2005 s-a produs dezunificarea dreptei,prin aparitia PLD(Stolojan,Turcan,Stoica etc.).PNL era condus atunci de Tariceanu.In acelasi an PLD si PD(condus de Blaga) au fuzionat rezultind PDL.Acum,PDL(PLD+PD) a fuzionat cu PNL rezultind Marele PNL(un fel de Marele Galben, ca Marele Alb e deja luat).Oare citi dintre cei din poza o sa-si cumpere singuri tigari de Craciun?Citi vor primi chiftele cu prastia?Se poate paria pe b-win?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus