Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Biancaneve, Cenușăreasa pizzeriilor din Sibiu

Biancaneve, Cenușăreasa pizzeriilor din Sibiu

Vorba cu gusturile care nu se discută este o prostie. Gusturile chiar se discută, că d-asta suntem diferiți. Și când majoritatea cădem de acord că un lucru e bun, atunci chiar e bun. Este cazul pizzeriei Biancaneve din Șelimbăr.

Cum am auzit numai laude și recomandări pozitive, am aplicat exact aceeași rețetă ca în cazul mult mai celebrei Domino's Pizza, adică am comandat în redacție mai multe produse diferite și am cerut păreri de la toată lumea. Însă nu am început deloc cu dreptul. În primul rând că nu au site, doar pagina de facebook. Pe pagina lor meniul e poză mică, greu de citit și de înțeles pentru că abia se văd ingredientele, iar denumirile sunt numai în italiană. Au doar pizza, unele chiar ciudate cum ar fi cele cu nutella sau banane cu parmezan. Noi ne-am oprit la pizza Carnivora, Caprese și Biancaneve, că doară aceasta din urmă le dă numele și ar trebui să fie cea mai bună. Apoi am găsit al doilea aspect negativ. Nu am văzut să scrie nicăieri că nu fac livrări, ci trimit cu taxiul. Deci mai puneți vreo 15 lei la orice ați comanda, că vine din Șelimbăr taxiul.

pizzza biancaneve (4)

Odată ce a sosit însă, toate nemulțumirile s-au oprit. Oamenii ăștia chiar știu să facă pizza și o fac bine. Impresii la cald, de la oricine a apucat să mănânce în redacție:

”Mi asta îmi place cel mai mult, chiar aduce a caprese, se simte gustul de brânză și uleiul de măsline”

”Mie îmi place caprese cel mai mult, e genul de pizza pentru cui îi place pizza light. În general mînânc pizza doar dintr-un singur loc, din Piața Mică, dar asta e chiar bună.”

”Blatul îmi place ca e pufos, iar ca dimensiune mi se pare potrivita, exact cat să te saturi”

”Toppingul nu supraîncărcat de ciuperci champignon din supermarket, fără gust. E bogată, dar cu ingrediente puține și de calitate. Are gust”

”Clar e mult mai bună decât Dominos”

pizzza biancaneve (3)

Noi am comandat pizza carnivora (salam, cârnați, roșii, cașcaval), Caprese (brânză, oregano, roșii, ulei de măsline) și Biancaneve, care a fost și cea mai ciudată pentru că avea, pe lângă sosul de roșii sau bacon și cartofi prăjiți. Pe toate trei am plătit 65 de lei, fiind porții normale, la care s-a mai adăugat taxiul, vreo 15 lei. Cam mult pentru trei pizza, în mod cert peste media din Sibiu. Pe de altă parte, pizza de la Biancaneve chiar este peste medie și merită.

pizzza biancaneve (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

30 comentarii

kitkat

Acum 7 ani

iara ati luat bonurile, saracilor ?
Raspunde

Grup de turisti

Acum 7 ani

Iarasi ti-au platit parintii internetul, ca sa poti sa o arzi in hatereala pe aici?
Raspunde

Miha

Acum 7 ani

Cum sa fie 65 de lei mult pentru 3 pizza cand media in Piata Mica e de 25lei+ la o pizza?
Raspunde

Zorro The Punnischer

Acum 7 ani

Mai terminati cu tentativele astea de recenzii scrise pe genunchi de foame!!!
Raspunde

M.C

Acum 7 ani

Cea mai buna pizza din Sibiu!!!
Raspunde

John C

Acum 7 ani

Este cea mai buna pizza din Sibiu, oameni seriosi care fac acest lucru cu pasiune, am fost mereu multumiti de ei. Merita sa le faceti o vizita in Selimbar macar o singura data si veti vedea ca nu se compara cu ce gasiti in Sibiu.
Raspunde

Bianca

Acum 7 ani

Ne-ați surprins, nu ne-am fi așteptat sa aveți timp sa vorbiți despre noi. Vreau doar sa va spun ca nu putem sa scriem ca nu facem livrari, ci doar atunci când oferi un serviciu scri despre acel lucru. Iar despre ingrediente ciudate cred ca ceva nu sa înțeles. ... Nutella și banane este o pizza dulce , și la fel putem vorbi de nuci&miere&parmezan. Cat despre pizza "biancaneve" nu este cea mai buna pizza, cel mai bun este doar ceea ce îți place, aceasta pizza si-a câștigat numele pizzerie pentru ca atunci când ne-am școlit în Italia a luat locul întâi în cadrul examenului. Va mulțumim ca ați ales sa serviți pizza de la noi!
Raspunde

avram iancu

Acum 7 ani

Asa din lateral....Autorii acestui articol au slabe cunostinte in gastronomie. Voi parerea mea ar trebui sa lasati pe altii sa va laude. Nu sa va laudati voi cat de scoliti sunteti. Spre surprinderea mea am observat cateva ingrediente sau retete ciudate. ex; 1. branza de burduf in amestecul de 4 formagi folosit la pizza ??? Brânza de burduf, mult mai cunoscută sub numele tradițional de brânză frământată, este una dintre specialitățile culinare românești, preparate tradițional la stâna de munte. https://ro.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A2nz%C4%83_de_burduf 2. Pizza Biancaneve -( Alba ca zapada) sos de rosii ???? atunci cum mai este alba ca zapada? 3. La mai multe pizza----cartofi prajiti? nu era mai indicat sa fie fierti? (natur) 4.Pizza Mare e monti--- nu ar trebui sa contina doar 2 ingrediente ? Primul de la munte si al doilea de la mare? rosii proaspete? ceapa? masline? 5. salam uscat la mai multe produse...ce fel de salam ??????? sunt atatea salamuri italiene speciale pt pizza !!!! care il folositi? 6 .Pizza GOLOSA si --- sunca+pui+salam impreuna? care mai e farmecul ? mai bine zis gustul. 7 Pizza CARNIVORA la fel ca la nr 6. De evitat multe ingrediente impreuna. Iasa tocana pe lipie )) 8.Pizza 60*40 ???? Faceti pizza pe vatra si nu va puteti abtine sa nu folositi tava? In rest RESPECTE. Dar lasati pe altii sa va laude.
Raspunde

x

Acum 7 ani

click dreapta pe poza de meniu -> view image, si nu mai este scrisul mic, ba chiar o sa vedeti si ingredientele in limba romana
Raspunde

sotz model

Acum 7 ani

A mea zice ca pizza nu e mancare.
Raspunde

Je

Acum 7 ani

De departe, cea mai buna pizza din Sibiu. Cumpar constant de la ei si ei sunt constanti in a oferi o pizza excelenta!
Raspunde

andrei

Acum 7 ani

cea mai buna PIZZA din judetul SIBIU .....restul........pistol cu apa !
Raspunde

Mihaela

Acum 7 ani

cea mai buna pizza iar prețul e chiar mai mic decât la alții care pun cele mai jalnice produse pe pizza ca doar nu se vede
Raspunde

marius

Acum 7 ani

numar de telefon pt comenzi?
Raspunde

Marius

Acum 7 ani

Am mancat pizza de la Bianca acum doua saptamani cat si de la Dominos, joia trecuta!Eu aleg clar Dominos, pizza Bianca avea cartonul imbibat in ulei si pizza avea un gust de carton, iar pizza D a venit dupa 33 de minute neimbibata in carton si cu un gust placut.
Raspunde

avram iancu

Acum 7 ani

Gustul de la Dominos....unul placut ? Stai prost cu papile gustative omule....blatul congelat ti se pare gustos? Scapai mai ieftin cu o pizza congelata din supermarket gen Dr.oetker.
Raspunde

stefan

Acum 7 ani

am mancat o singura data la Biancaneve si este pentru ultima oara! livrarea la pamant, calitate la pamant! Nu stiam ca au deschis cei de la Domino's si chiar vreau sa incerc. : ))
Raspunde

avram iancu

Acum 7 ani

Pentru tine stimate domn acelasi sfat...opreste la un supermarket.Esti mai castigat.......ai multe variante de pizza de la dr.oetker...alfredo..etc.....pentru o savoare deplina a blaturilor congelate. Pofta buna.
Raspunde

stefan

Acum 7 ani

e chiar buna pizza de la Domino's ...am mancat una cu pepperoni blat italian si la gust este acelasi ca in UK....cat de congelare ...cunosc brandul din UK si blatul nu este congelat ....eu nu dau sfaturi la nimeni cine cum sa manance...fiecare cu gustul lui.
Raspunde

trra

Acum 7 ani

mai du-te mah, ai fost si tu in uk si ai venit sa te lauzi aici
Raspunde

Avram iancu

Acum 7 ani

Eu iti spun ca e congelat 100 %. Dar tu insisti. Daca ar durea prostia ai fi deja la reanimare fara sanse de reabilitare. Apropo....pofta buna !!! Si uite asa te plangi ca nu au paruntii tai bani de medicamente...BRAVO MAH !!!
Raspunde

stefan

Acum 7 ani

D-l Avram cred ca nu v am jignit cu nimic in tot ce am scris, dar cred ca suferiti mult si sunteti frustrat....va pot ajuta in acest sens sa treceti peste, probabil ca aceasta frustrare vine de mai mult timp, se poate din copilarie sau poate ati fost abuzat sexual....gasim solutii :)))
Raspunde

stefan

Acum 7 ani

pacat de numele pe care il aveti, Avram– din ebraica : cel maret ca si tatal sau, numele acesta amintindu-ne ca orice om trebuie sa calce pe urmele tatalui sau, ducand mai departe bunul nume al familiei – “ Iisus este ascultator Tatalui… si devine pentru noi modelul unei ascultari fara de care nu exista mantuire” . – Sfantul Ioan Damaschin. Avram a fost patriarhul biblic, care, prin cei doi fii ai sai, este stramosul popoarelor evreu ( prin fiul sau, Issaac ) si mahomedan ( prin fiul sau, Ismail). Tocmai de aceea, Dumnezeu I-a schimbat numele lui Avram in Avraam care inseamna tata al mai multor neamuri, stramos .
Raspunde

Avram iancu

Acum 7 ani

Ramai cu copy-paste si cum ziceam POFTA BUNA !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus