Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-13°C

FDGR va avea candidați pentru primăriile Sibiu, Brașov și Avrig

FDGR va avea candidați pentru primăriile Sibiu, Brașov și Avrig

Președintele FDGR, Paul Jurgen Porr, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Forumul are șanse mari să obțină după alegerile locale din luna iunie trei primari. E vorba de cei trei candidați cu care FDGR va participa la alegerile locale: în Sibiu, Brașov și Avrig. ”Vom participa la alegerile din iunie cu liste în șapte județe. Vorbim de candidați la funcțiille de primari, consilieri locali și consilieri județeni. Aceste județe sunt Brașov Timiș, Bihor, Satu Mare, Maramureș și în mod surprinzător, Galați. Liste complete vom avea doar în localitățile Sibiu, Avrig, Cisnădie și Laslea”, a anunțat Porr.

Pentru poziția de primar, FDGR are propuneri doar pentru orașele Sibiu, Brașov și Avrig, adică Astrid Fodor, Cristian Macedonski și Arnold Klingeis. ”Din câte spun sondajele de opinie din Brașov, Cristian Macedonski are șanse bune. Mai ales că actualul primar are problemele pe care le are și e foarte probabil nici să nu mai candideze”, a spus Porr, legat de candidatul FDGR pentru Primăria Brașov.

Porr spune că FDGR va pregăti o lansare a candidaților, în preajma campaniei electorale, locul și data urmând a fi stabilite ulterior.

Cine e Macedonski

Candidatul FDGR pentru Primăria Brașov, Cristian Macedonski, este consilier local al Municipiului Braşov din 2012. S-a născut în Braşov, în Şchei, tot aici a învăţat până în ciclul liceal. Și-a continuat studiile în Germania, la Nürnberg, şi tot acolo s-a dezvoltat pe o perioadă de câţiva ani, revenind apoi acasă, la Braşov.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus