Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Iohannis  nu mai este proprietarul casei cu numărul trei. Cea de pe N. Bălcescu

Iohannis  nu mai este proprietarul casei cu numărul trei. Cea de pe N. Bălcescu

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu a închis luni, 18 aprilie, dosarul rezultat în urma cererii Fiscului sibian de punere în aplicare a sentinței dată anul trecut de Curtea de Apel Brașov, sentință în urma căreia familia actualului președinte a pierdut apartamentul din imobilul din Sibiu situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 29. Spațiul de 166 de mp în discuție a devenit subiect de interes public, având în vedere că instanțele de judecată au stabilit că imobilul a fost dobândit de familia prezidențială pe baza unui certificat de moștenitor anulat mai apoi. De pe urma acestui imobil, Klaus Iohannis a încasat în ultimii 15 ani chirii cu o valoare totală de peste 320.000 de euro, potrivit calculelor făcute de jurnaliștii de la Rise Project.

Acum, Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice este proprietar al apartamentului de la parter. Imobilul a intrat în proprietatea familiei Iohannis în 1999, când fostul inspector școlar general, actualul președinte, mai deținea o casă pe strada Bâlea (unde locuiește în prezent) și un apartament pe strada Pedagogilor, unde a copilărit. Pe lângă aceste locuințe, familia prezidențială mai deține două case pe strada Măgura și un apartament pe strada Someșului.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/04/10/familia-iohannis-ultima-saptamana-de-proprietate-casei-de-facut-bani/

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

mihai

Acum 8 ani

Asa o fi dar suntem in Romanica si probabil Johann al nostru inca incaseaza chiria :)))))))))
Raspunde

joseph the real one

Acum 8 ani

Johannis=un hot ordinar!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

No problemo, mai face doua din meditatii (oricat de prost inteleasa sau la misto, tot aiurea expresia), meditatii la comandantii de la bruxelles si washington :)
Raspunde

siby

Acum 8 ani

Si banii in cat timp trebuie returnati? Pentru ca doar statul are voie sa returneze sume de bani in rate, esalonate pe mai multi ani si fara dobanda celor la care le datoreaza bani...Contribuabilii platesc obligatiile fiscale intr-o rata.
Raspunde

Johan Straus

Acum 8 ani

Si cu falsul in acte cum ramane? Johannis a falsificat documente!
Raspunde

fost Victorian

Acum 8 ani

Johannis a instigat si a participat la FALS IN ACTE. De ce nu se incepe urmarirea penala? Procuratura are toate datele. Se poate intocmi dosar chiar daca presedintele are imunitate. Nu cumva asta e pretul numirii doamnei Laura Kovesi? Sau poate cei 2 spioni a Laurei Kovesi n-au vorbit aiurea cand au afirmat ca au aprobare la ceea ce-au intreprins, de la cel mai inalt nivel... Ha? domnule Presedinte?...
Raspunde

SOX

Acum 8 ani

...ne-am lamurit si cu asta ! pacat si putin rusinos - ist so - oder ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus