Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Taxi de la 942 abandonat pe malul Oltului. Șoferul a fugit în tufe

Taxi de la 942 abandonat pe malul Oltului. Șoferul a fugit în tufe

Angajații Filialei de Pescuit Sibiu au desfășurat azi-noapte o acțiune anti-braconaj pe râul Olt. Braconierii au reușit să fugă în beznă, în ultima clipă, abandonând pe malul apei mai multe plase ilegale de pescuit, în care erau prinși pești, precum și o mașină de taxi înmatriculată în Sibiu.

Acțiunea Filialei de Pescuit Sibiu a demarat în jurul orei unu noaptea, când angajații filialei au observat o mașină care a intrat dinspre DN1 către locurile de pescuit, stingând farurile și mergând pe digul Oltului, în zona barajului de la Arpașu de Jos.

”Angajații filialei s-au organizat rapid și au încercat prinderea suspecților de braconaj în flagrant, împreună cu organele competente. Doar că sub ascunzișul întunericului și a ploii torențiale, oamenii  aproape că au dat nas în nas cu braconierii, exact când aceștia au ajuns la mașina. Speriați, au luat-o la fugă prin tufele de pe marginea digului și s-au făcut nevăzuți abandonând barca pneumatica și patru saci plini cu plase de pescuit. Mașina este cea din imagine și se pare că unul dintre aceștia practică taximetria. Am anunțat și firma de taxi despre acest eveniment”, a declarat inginerul Alexandru Mareș, reprezentantul Filialei Pescarilor Sibiu.
Neoficial, șoferul care a condus mașina de taxi și care a abandonat-o lângă plasele ilegale de pescuit a fost identificat în această dimineață, însă el nu mai poate fi acuzat pentru că legislația în vigoare prevede că el trebuia prins asupra faptei.

Plasele descoperite lângă mașină însumau aproximativ 400 de metri și în ele se aflau în jur de câteva kilograme de pește. Toate plasele au fost distruse, iar barca a fost confiscată de Filiala Pescarilor Sibiu.

Acțiunile de acest fel vor continua pe toata durata perioadei de prohibiție, mai anunță Filiala Pescarilor.

0131a38a-b14c-4baa-8446-db7556009aad

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

un cetatean

Acum 7 ani

pai de ce nu au confiscate si masina olteanului?
Raspunde

GRIG

Acum 7 ani

de unde sti ca e oltean mai epava????pacutele sunt de SB:)))))))))))))
Raspunde

ardelean 100%

Acum 7 ani

Au mai fost prinsi si niste olteni cu plasa GRIG Sau mai citeste si u presa Sau.......???????????????
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 7 ani

GRIG dute si pune ceapa si prazul??????
Raspunde

Ioan

Acum 7 ani

Oltean e propietarul taxiul . Epavo. Mai exact din Olt !!!
Raspunde

zttt

Acum 7 ani

IAR CENZURATI ?????
Raspunde

me

Acum 7 ani

Poate-l scapa ceva, de aceea a fugit in tufe.
Raspunde

Alexey

Acum 7 ani

Daca il prind ii rup picioarele
Raspunde

Susținător

Acum 7 ani

Hoțul neprins , negustor cinstit ! :)))
Raspunde

Madalin

Acum 7 ani

Pai si daca e oltean ce va fute pe voi grija? Aici s vorba de braconaj bai cap de pluta, nu de olteni sau ardeleni frustrati. Va roade invidia ca unul are mai mult ca altul. Iti spun eu cine e, sa vedem,ii rupi picioarele sau preferi sa ti le rupi singur?
Raspunde

un cetatean

Acum 7 ani

Auzi Madalin, unul care merge sa faca braconaj nu are mai mult decat "altii"...e doar mort de foame, nesimtit si in primul rand fara respect pentru natura si tot ce ne inconjoara!!! Cu siguranta toate astea sunt foarte greu de inteles pentru tine si pentru toti cei care "au mai mult decat altii"!!! Din pacate astia care se muta din VL, OT, GJ si DJ sunt preponderant intre cei care "au mai mult decat altii"...e o realitate si o tragedie in acelasi timp...ca daca ar fi oameni normali, ar circula normal pe sosele, ar respecta legea cu siguranta nimeni n-ar avea treaba cu ei!!! Si chestia cu ruptul picioarelor e specifica zonei...oricum las-o mai usor cu ruptul picioarelor!!!
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Dupa cum ii cunosc eu pe pescari, plasele de 400 metri or avea 3-4 metri, kilogramele de peste din ele or fi fost niste pestisori (grunderi?) si cu taxiul or venit chiar ei. Iar ala din tufis cauta rame. De-ale pescarilor....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus