Joi,
06.08.2020
Innorat
Acum
18°C

7 pentru Sibiu. Cei care vor fotoliul lui Iohannis

21 Aprilie 2016 13:39

7 pentru Sibiu. Cei care vor fotoliul lui Iohannis

Șapte sibieni au anunțat până astăzi, în mod oficial, că vor să preia locul ocupat timp de 15 ani de actualul președinte al României, Klaus Iohannis. În ordine alfabetică, Astrid Fodor (FDGR), Daniel Galan (UNPR), Ioan Gligor (PMP), Gabriel Pițu (PSRO), Răzvan Pop (PNL), Radu Iulian Rusu (PBUN) și Ovidiu Sitterli (PSD) și-au anunțat candidaturile. Niciunul nu și-a depus însă dosarul la Biroul Electoral Municipal.

Astrid Fodor. Soluția FDGR

Într-o perioadă în care toate partidele cer oameni noi și fac apel la ”generația Facebook” să se implice, FDGR mizează pe experiență. La 63 de ani, Astrid Fodor este propunerea FDGR pentru Primăria Sibiu. S-a lăsat greu convinsă să accepte propunerea Forumului, însă susține că a dorit să fie sigură de decizia pe care urma să o ia. “Nu voiam să spun la un moment dat ca sunt bolnavă, că mă doare inima și să nu mai candidez. Nu am vrut să găsesc un astfel de motiv, ci am preferat atunci când mă decid, să fiu convinsă sută la sută”, a spus Astrid Fodor în momentul în care a anunțat oficial intenția de a candida pentru un mandat de primar.

dezbatere publica 2 cu Fodor, popa, bokor (4) (Copy)

Astrid Fodor s-a născut în 6 noiembrie 1953, la Sibiu și este de profesie jurist.  Din 1978 până în 2000 a lucrat la fabrica de stofe „Libertatea”, unde  după revoluție a devenit director economic. Din 2002 până în 2008 a fost director economic al Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustană din România. A fost aleasă pentru prima dată în funcţia de consilier local în 2004. Patru ani mai târziu, ea a devenit şi viceprimar al municipiului Sibiu, făcând parte din echipa lui Klaus Iohannis.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Astrid Fodor deţine o parte dintr-un teren de peste 600 de metri pătraţi în extravilanul municipiului Mediaş şi un autoturism Peugeot, cumpărat în 2006. Astrid Fodor are un credit de 33.000 de lei contractat de la o bancă în anul 2013. De asemenea, în anul 2013, Astrid Fodor a câştigat 38.256 de lei de la Primăria Sibiu.

Atât Astrid Fodor, cât şi viceprimarul Virgil Popa au fost declaraţi incompatibili în luna decembrie de ANI pentru că deținut simultan funcția de primar şi  viceprimar al  Sibiului și calitatea de membru în Consiliile de Administrație ale unor şcoli. Acest tip de conflict de interese urmează a fi clarificat printr-o lege care se află în lucru în Camera Deputaților.

Daniel Galan. ”Eu mă simt bine în Sibiu”

Daniel Galan

UNPR a anunțat oficial că fostul militar Daniel Galan este propunerea lor pentru Primăria Sibiu. Este un întreprinzător particular sibian de profesie economist, fost militar în teatrele de operaţiuni din Bosnia în 1997, acum în vârstă de 46 de ani.  UNPR este primul partid din viața sa. „M-am hotărât să candidez pentru că ţin foarte mult la acest oraş şi cred că fiecare dintre noi avem datoria să ne implicăm cum putem pentru creşterea calităţii vieţii în Sibiu. Nu am de gând sa critic fără folos, eu mă simt bine în Sibiu şi cred că fosta administraţie a făcut foarte multe pentru acest oraş. Vreau însă să atrag atenţia asupra unor lucruri care au fost neglijate şi pe care trebuie să le îmbunătăţim: investiţii serioase în sănătate, construirea de săli de sport pentru fiecare şcoală, construirea unor bazine de înot, amenajarea a minim 30 de locuri de joacă pentru copii, creşterea suprafeţelor verzi din oraş. Sunt lucruri de bun simţ care lipsesc oraşului şi pe care sibienii le merită”, a declarat Daniel Galan.

Ioan Gligor. ”Domnul colonel”

"Să trăiţi, domnu' colonel!", a fost salutul pe care fostul președinte Traian Băsescu, liderul PMP i l-a adresat candidatului partidului la funcția de primar al Sibiului, Ioan Gligor. Fost membru PDL, Ioan Gligor a încercat în urmă cu patru ani să ajungă senator de Sibiu. A eșuat în fața lui Nicolae Neagu. Fostul șef al Direcției Județene de Sport, Ioan Gligor a obținut în 2012  6.633 de voturi, mai puține chiar decât candidatul PPDD de atunci, Pavel Rădiță (6.740). Nicolae Neagu a candidat atunci din partea USL și a câștigat colegiul 3 pentru Senat cu 18.502 voturi.

basescu (50) (Copy)

Este militar de carieră, de aici și apelativul ”domnu' colonel”, s-a născut în comuna Rășinari și a fost pe rând membru PNȚCD și PDL, înainte de a se înscrie în PMP. ”Am decis să candidez pentru funcţia de primar al Municipiului Sibiu dintr-un singur motiv: cred într-un viitor mai bun al oraşului Sibiu şi merg alături de cel mai puternic om al României: Traian Băsescu. În viaţa mea, am avut succes. Dacă am avut succes, vă spun că s-a datorat faptului că am încredere în oameni şi invers: oamenii au avut încredere în mine. În campania electorală n-am să vin cu idei fanteziste, n-am să vând iluzii, n-am să prezint un program mincinos şi n-am să procedez sau să ajung la propaganda minciunii”, a spus Ioan Gliglor în urmă cu o lună, la lansarea candidaților PMP din județ.

Gabriel Pițu. ”E o poveste lungă să vă țin, să vă înnebunesc…”

gabriel Pitu

Partidul condus de Mircea Geoană, Partidul Social Românesc va participa la alegerile locale din luna iunie cu doar cinci candidați pentru poziția de primar și cu n posibil viitor președinte al Consiliului Județean. Cei mai importanți: un teolog și un militar aflat în pensie. Constantin Borcan, fost consilier județean PPDD este propunerea pentru șefia CJ, în timp ce președintele organizației municipale Sibiu, Gabriel Pițu este candidatul pentru Primăria Sibiu. ”Sunt absolvent de teologie și chiar m-a întrebat aici, un coleg pe hol, «de ce nu te-ai hirotonisit, să păstorești oamenii din biserică?» Păi, zic, pot să păstorești oamenii și din alte locuri și prin alte forme, nu trebuie să fi neapărat în biserică. Eu cred că tot o formă pastorală e și politica. Dacă te implici într-un partid serios, într-un partid pe care-l iubești. E o poveste lungă să vă țin, să vă înnebunesc, dar țin neapărat să vă mărturisesc faptul că dacă primim voturile necesare și Dumnezeu ajută și voi ajunge primar, o să mă axez și o să mă dedic exact nevoilor comunității mele, importante. Nu vin să fac proiecte și povești, știu că e nevoie de spitale, de spitale de alzheimer, nu avem aziluri în urbea noastră, nu mai vorbim de urgență de UPU… De 25 de ani toate partidele zic că fac și nu fac. Asta pot să vă promit, pentru asta o să mă zdrobesc și asta vreau să fac”, a spus Gabriel Pițu în momentul prezentării dale oficiale ca și candidat la funcția de primar.

Răzvan Pop.  Între partidele lui Iohannis

La 34 de ani este propus de PNL să intre în competiție pentru postul de primar al Sibiului. Răzvan Pop a promis încă de la început o campanie electorală axată pe tineri, patrimoniu comun și ecologie. Dar susține și continuarea proiectelor fostului primar Klaus Iohannis. Și de aici în ecuația FDGR – PNL, fostele organizații conduse de actualul președinte al țării.   ”Este o poziție ingrată, dar nu este o campanie împotriva lor”, a spus Pop, referindu-se la FDGR.

razvan pop lansare candidatura (34) (Copy)

Răzvan Pop susține că una din prioritățile lui este un plan pe termen lung pentru oraș. Fără nici un apropo la faptul că Fodor duce lipsă de idei. „Prima calitatea a unui primar este să vadă viitorul, să-l înțeleagă şi să știe ce să facă pentru ca acesta să fie bun pentru cei care vin după noi. Am fi ipocriţi să spunem că ştim totul. Noi trebuie să-i ascultăm pe sibieni, să ştim ce au nevoie şi cum trebuie să facem”, afirmă Răzvan Pop. În plus, candidatul PNL vrea să continue proiectele de reabilitare ale fostului edil, dar mai ales să construiască o strategie complexă pentru familia tânără. Un alt punct: Bazele sportive din Sibiu. ”Sunt împărțite în acest moment între mai mulți administratori, care nu reușesc să întrețină spațiile corespunzător”. Răzvan Pop consideră ca municipalitatea Sibiu trebuie să preia patrimoniul CSM Sibiu.

Radu Iulian Rusu. ”Sibiul nu e un oraș care să-mi inspire curățenie”

Radu Iulian Rusu este candidatul Partidului Blocul Unității Naționale (sau Partidul BUN cum îl numesc membrii săi) la postul de primar al Sibiului la alegerile din iunie. Sucevean din naștere, Rusu s-a mutat în Sibiu în urmă cu cinci ani și crede că poate ajuta orașul să scape de câteva probleme esențiale, în opinia sa: relația dintre cetățean și administrație, curățenie, organizare și câini vagabonzi. A fost director economic al Direcției Agricole Suceava, iar acum este om de afaceri în Sibiu. ”Cred că e important ca la momentul acesta să se schimbe ceva în România. De fapt, toată strategia și tot conceptul Partidului BUN este un concept național și Sibiul aflat în centrul țării trebuie să dea o notă de național, de patriotism și să încercăm să facem o forță din Ardeal, în a schimba lucrurile, pentru că așa cum merg ele în România asta, nu merg în direcția care trebuie”,, spune candidatul.

Radu Iulian Rusu

Susține că din capul locului nu i-a plăcut în Sibiu murdăria. ”N-o să încep povestea cu drumurile, dar o să încep povestea cu o mai bună amenajare a orașului și o curățenie mult mai bună. O să reiau o veche poveste, dar asistam într-o după-amiază eram în zona Mihai Viteazu și era un grup de turiști japonezi și au fost atacați de o haită de câini vagabonzi. Nu se poate ca într-o fostă capitală culturală europeană să te trezești cu aceeași poveste a câinilor vagabonzi, poveste veche de 25 de ani. Nu e un oraș care să-mi inspire curățenie. Dacă merg în Parcul Subarini, acolo numai curățenie nu este. Aș pune accent pe organizarea orașului și pe modul în care arată. Doar așa, câteva idei”, spune Radu Iulian Rusu într-un interviu acordat Turnul Sfatului.

Ovidiu Sitterli. Prefectul mut, transformat în candidatul vorbăreț

În perioada când a fost prefect al județului, Ovidiu Sitterli s-a remarcat prin ”muțenie”. Fără nici un interviu în media locală, Sitterli s-a trezit pus acum în fața situației de a vorbi nu cu unul, ci cu peste 10 mii de sibieni, așa cum se laudă într-un comunicat de presă. Conform PSD, în 30 de zile, a stat de vorbă cu peste 10.000 de sibieni. ”Consider că această formă de comunicare, de la om la om, este cea reală. Îmi place să stau de vorbă cu oamenii întâlniți, întâmplător, pe stradă pentru că reacțiile lor sunt spontane și sincere. În toate cartierele Sibiului am întâlnit oameni calzi, deschiși, cu simț civic și dornici să se implice mai mult în viața comunității. M-am bucurat să constat că oamenii își doresc un primar care să îi asculte, căruia să-i pese de problemele lor și care vrea un oraș atractiv și dincolo de Piața Mare. Nu mi-am imaginat, însă, că există atâta nemulțumire și revoltă în rândul locuitorilor orașului nostru mult-lăudat”, spune Ovidiu Sitterli.

Sitterli candidati PSD alegeri locale (56) (Copy)

La fel ca la ultimele trei cicluri electorale, candidații PSD se prezintă la alegeri cu tema ”agendei”. Și acum, candidatul PSD spune că a strâns o agendă cu probleme pe care le va rezolva în patru ani de mandat. ”Agenda candidatului Ovidiu Sitterli la funcția de primar al Sibiului, completată în ultimele 30 de zile, rămâne deschisă”, susțin social-democrații într-un comunicat. Lista celor mai importante lucruri: Asfaltarea tuturor străzilor de pământ; modernizarea străduțelor și a aleilor dintre blocuri și amenajarea de locuri de parcare; construirea a cel puțin două creșe și a patru grădinițe, astfel încât copiii să nu mai fie educați ”la grămadă”, în grupe de câte 35; extinderea clădirilor unor școli, pentru ca elevii să nu mai fie nevoiți să învețe în două schimburi, și modernizarea celor existente; amenajarea de parcuri, zone de relaxare pentru vârstnici și de locuri de joacă pentru copii în toate cartierele; alocarea gratuită a spațiilor de vânzare a produselor agro-alimentare pentru producătorii agricoli, în toate piețele din Sibiu, după modelul Pieței Țărănești de la Sala Transilvania; amenajarea de piste pentru biciclete în afara carosabilului, pentru eliminarea riscului la care se expun acum bicicliștii pe șosele, și așa mai departe.

Și lista candidaților rămâne deschisă. Marți, 26 aprilie, este data limită pentru depunerea candidaturilor.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

47 comentarii

alex

Acum 4 ani

Asta e parerea ta ca nu a dat interviuri in presa locala.
Raspunde

Aoleoooo, feriti ca vine Pitu :))))))))

Acum 4 ani

Doamne fereste...Pitu candidat la primarie, pui lupul paznic la oi. Pai asta e in stare sa faca orice dupa ce ar ajunge primar, ca sa isi umple buzunarul propriu. dar na, in in partidul "PROSTANACULUI" deci ma indoresc ca are sanse.
Raspunde

Adi

Acum 4 ani

Toți sint puși pe căpătuială si nu vor să piardă ciolanul. Nulitati
Raspunde

unu care le stie pe toate

Acum 4 ani

sitterli asta e dus cu capul . dupa ce ca nu a facut absolut nimic pt Sibiu ca prefect , acum se vrea primar ! Doamne fereste ! Asta ne-ar mai trebui , sa punem primar un aghiotant a lui Cindrea !
Raspunde

Bogdan

Acum 4 ani

Singurii cu picioarele pe pamant, ancorati in realitate, sunt Rusu (BUN) si Sitterli (PSD). Restul fac doar figuratie, bat campii... Cat despre Fodor... e total depasita si de probleme, si ca varsta. Eu mizez pe Sitterli.
Raspunde

Mircia

Acum 4 ani

RUSU...din suceava,....hai ma sa fim seriosi....ne vin moldovenii sa ne fie primari .Sau esti chiar el ?
Raspunde

Misu

Acum 4 ani

Fodor e prea batrana, nu are nici macar carnet de conducere, sta in spate in limuzina si nu simte nici macar gropile din asfalt. Mare diferenta fata de Joahnnis care si-a spart baia de ulei pe Calea Poplacii cind se certa cu muncitorii. Razvan Pop, un copil care sta cu parintii , nici el nu are carnet de conducere, nu simte pulsul strazii. Sitterli e si putin neamt, a fost prefect,dar a fost si sportiv de performanta, nu a fost implicat in niciun scandal, si-a vazut de treaba. Imi place campania lui si-l aleg pe el. Omu conteaza.
Raspunde

Brian Loman

Acum 4 ani

Sitterli a refuzat să-l demită pe penalul Condrea si mai bine și-a dat demisia. Halal candidat sprijini.
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 4 ani

Și pun pariu că are și carnet de conducere. Că la tine aia contează...
Raspunde

Daniela

Acum 4 ani

Fodor e cea mai potrivita dintre toti candidatii lui peste. Are experienta si stie ce face. Ca daca ma uit la ceilalti ma pufneste rasul. Jur!
Raspunde

Marian

Acum 4 ani

Sitterli? Nu e baiatul ala cu papuci murdari care pune filmulețe pe Facebook? Nu, mersi! Eu merg cu interimara de acum. Pentru ca e cea mai buna varianta dintre toti astia de mai sus.
Raspunde

geo

Acum 4 ani

Mariene, du-te sănătos! dar mi-e teamă să n-o iei în freza cum s=a întâmplat după prezidențiale!
Raspunde

magog

Acum 4 ani

Razvan Pop este cel mai potrivit, alta fata, alt suflu fata de toti coruptii si vestejitii!!!
Raspunde

Honk

Acum 4 ani

eu raman cu FDGR.. voi vreti mitici la primarie?
Raspunde

Mimi

Acum 4 ani

Acestia sunt cei 7 magnifici prezentati. Doamna Alexandrina Matei e cea care deja a depus dosarul pentru candidatură. Poate ne mai informati si pe noi, stimati redactori.
Raspunde

Primaru'

Acum 4 ani

Razvan Pop, cu sufeltul la Sibiu, pentru Sibiu!
Raspunde

dfga

Acum 4 ani

dintre toti cel mai varza este siterlli
Raspunde

un cititor

Acum 4 ani

Solutia: aplicate 7 stampile, ca sa nu se supere niciunul ...
Raspunde

xyz

Acum 4 ani

singura persoana care merita votata e Fodor...
Raspunde

Jiji

Acum 4 ani

Dupa un tatuc sas, neaparat o mamaie tot sasoaica. Fara sasi viata "e pustiu" intr-un oras de iobagi, complexati de inferioritatea lor etnica si vesnic pupatori de cururi sasesti.
Raspunde

Gogu

Acum 4 ani

Jiji...e maxim comentariul tau. Nota 10 pentru un adevar crud dar pe care mintile limitate ale multor sibieni refuza sa-l vada si sa-l accepte.
Raspunde

cetatean

Acum 4 ani

Doamne fereste, sasi si moldoveni neaparat sa conduca Sibiul.O baba care primeste ordine de la Cotroceni si un moldovean cu nanaul mare...se vede de la o posta ca este un oportunist si un papagal de profesie...
Raspunde

cetateanul

Acum 4 ani

Din comentariile de pana acum inteleg ca-i eliminam dintre preferati pe: sasi, moldoveni, cei fara carnet de conducere, cei cu nasul mare, cei cu papuci murdari, cei care sunt inca copii , etc. Eu zic sa alegem pe Superman+ Fat-frumos+ Batman...pe aceleasi criterii...Despre programe, finantari, viziuni, ce sa mai vorbim!
Raspunde

Normalitatea

Acum 4 ani

Gligor??? un Colonel facut la "Apelul Bocancilor". Problemele lui psihice le recunoaste si sotia lui. Niciun om normal nu poate vota cu individul acesta.
Raspunde

un cititor

Acum 4 ani

Ba da. Eu sunt normal si il votez. Una dintre cele 7 stampile aplicate pe buletinul de vot o sa fie a lui ...
Raspunde

GB

Acum 4 ani

Din vara la Steaua
Raspunde

ovidiu

Acum 4 ani

Astrif Fodor sau Razvan Pop. Prima vine cu o mostenire foarte buna in spate si pe care o va continua. Razvan Pop vine cu asigurarea ca lucrurile bune din actuala administratie vor fi continuate, ceea ce ii un lucru bun. Eu unul m-am saturat sa vad placa aceea nociva cu, astia dinainte sunt prosti nu stiu nimic iar noi venim sa va luminam. Planul lui Pop pentru Sibiu este unul care mie imi place. Singurele retineri le am vis-a-vis de cativa PNListi din jurul lui Pop. Cand il vad langa Cazan sau Turcan mi se face greata. Despre ceilalti candidati ma uit doar la partidele din care provin si imi ajunge. Mergeti la vot si votati cum doriti!
Raspunde

Vadim

Acum 4 ani

Gata ! Ne-am saturat de gospodarii fdgristi ; cu ce s-a remarcat actuala primarita ? Nimic ! Ganditi bine sibieni ce vreti de la orasul vostru, fiindca daca treci de centru Sibiul este in urma oraselor romanesti cu tare multi ani. Consiliul local numai aproba ce spune primarul, iar acesta nu-i mafalda. Grupurile de interese formate de 15 ani trebuie sa se mai termine ( vezi Apa Canal, Tursib, Urbana, Piete Sibiu ).
Raspunde

ovidiu

Acum 4 ani

Daca imi dai si exemple te si cred. Altfel sa arunci asa in public acuzatii...
Raspunde

alzara-junior

Acum 4 ani

Corect Vadim,subscriu,camarila sifonarilor din jurul lui iohannis-fodor trebuie demanelata de justitie!
Raspunde

unknown

Acum 4 ani

Galan, sa il punem pe Galan .. ca ne de vin gratis la toti ... :) Poate si vreo consultatie la spitalul militar. Galan, copilul rasfatat din spitalul militar :))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

alt unknown

Acum 4 ani

De unde sa-ti mai dea vin, ca nu mai are vinaria! Si-a vandut firma...ca-i falit oricum. Dar poate pe banii maica-sii de-l tine, doamna directoare! :)))))))))
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Fodor iese primar...din prima...restul sunt dubiosi si absolut necunoscuti!!! (nu ca Fodor ar fi ceva de capul ei...dar de departe e cea mai buna optiune!)
Raspunde

B

Acum 4 ani

FDGR e pentru Sibiu. Am votat cu ei de cand candideaza si nu ne-au dezamagit, asa ca succes d-na Fodor, sunt convins ca veti fi un primar foarte bun. Nu uitati ca e extrem de importanta stransa si buna relatie cu d-l presedinte. Sanatate!
Raspunde

Brian Loman

Acum 4 ani

Niciun candidat nu este strălucit. Sitterli PSD iese automat din calcul, decât să-l demită pe Cindrea, mai bine și-a dat demisia. Răzvan, mameluc care încă locuiește cu mămica si tăticul, nu are nici măcar permis de conducere. Este genul acela de coleg pe care toți l-am avut, fraierul clasei care și la fotbal era întotdeauna rezerva. Concluzia, deși nu este perfectă, Fodor va ieși primar la pas si poate ca nici nu va fi rău. O legătură directă cu Cotroceniul nu poate fi decât benefică. După anii în care Boc a fost PM, în doi ani consecutivi Clujul a devansat Bucureștiul în toate topurile de creștere și dezvoltare.
Raspunde

bodea

Acum 4 ani

Cum sunteti pusi acolo se vede ca sunteti umpluturi in foi de vita cu ceva baze la capete! Sa fim seriosi trei APV -isti pusi pe instructie care macar nu au fost nici ofiteri dar le place la Sibiu cum ii place si suceveanului care doreste sa faca curatenie, ca la ei e atat de curat incat nu mai e nimeni in oras, deoarece au plecat pe alte meleaguri (apropos: macar o poza ca lumea, nu una de urmarit general sau de buletin, sa fi avut d-le Rusu, dar de 5 ani in Sibiu nu aveti cum sa stiti unde sunt situate studiourile foto!) Eligibili , nu ca ar fi cei mai potriviti, sunt: Fodor si Pop ! ACUM CHIAR TOTI CHIOSCARII CANDIDEAZA LA POSTUL DE PRIMAR ? Chiar nu mai sunt oameni de valoare in acest oras ?
Raspunde

este

Acum 4 ani

Sacalii astia abia asteapta sa puna gheara pe Primaria Sibiu . Sa-si faca ei afacerile si sa duca Sibiul in gard.Norocul nostru este ca mai este si Formul German , caci altfel ,,, eram pe drumul oaselor,,,,
Raspunde

Socol M.

Acum 4 ani

Eu inca il studiez atent pe Razvan Pop. E tanar, nu a facut politica pana in prezent si mi-a placut viziunea lui pentru Sibiu. E drept ca am votat tot FDGR dar faptul ca Iohannis a ajuns presedinte sustinut de PNL si a numit interimar pe doamna Fodor si nu pe cineva de la partidul care l-a sustinut ma pune pe ganduri. Motive ca unul are sau nu carnet de conducere, are sau nu casa... pai nu prea au numai ca Pop e tanar si Fodor are 63 de ani. Secretara de partid pe vremea comunistilor o fi fost ? PSD nu votez, PUNR nu ar fi o idee stampila pe toti.
Raspunde

Marius Oltean

Acum 4 ani

Noroc ca e un articol "echidistant". Altfel va banuiam de anumite interese.
Raspunde

Marius Oltean

Acum 4 ani

Ca sa-i incurajati vorbiti de fotoliul lui Iohannis. Nu e vorba de un "scaun' de primar?
Raspunde

mutu de la manutanță

Acum 4 ani

Oricare ar fi alesul , îi r recomand ca înainte de a se așeza în fotoliul lui Johannis să facă o sfeștanie,
Raspunde

Bajka Lorand

Acum 4 ani

Dupa parerea mea cel mai implicat dintre toti este Razvan Pop. El se implica activ de mai multi ani, inca din vremea cand Johannis era primar. Eu il votez pe el si voi convinge toti prietenii mei care nu stiu despre activitatea lui.
Raspunde

gogu

Acum 4 ani

Votează-l, dragă Lorand! De-aia ne-am câștigat dreptul de vot, ca să-ți poți exprima opinia! Votează-l sănătos!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus