Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Mircea Manciulea este noul șef de la Rutieră

Mircea Manciulea este noul șef de la Rutieră

Comisarul șef Mircea Manciulea este noul șef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu. Acesta a fost desemnat să coordoneze activitatea serviciului, până la numirea unui titular pe post.

Serviciul Rutier al IPJ Sibiu a rămas fără șef după ce Alin Pahonțu a fost numit adjunct la IPJ Brașov. Inspectoratul din Brașov a avut parte de mai multe demisii, în urma dezvăluirilor făcute de Marian Godină.

O altă angajată de la Rutieră este acuzată că fura banii încasați de polițiști din amenzi. Toți agenții din Sibiu îi predau ei procesele verbale și sumele colectate peste zi, iar polițista avea sarcina să depună banii în Trezorerie. Conducerea Inspectoratului de Poliție a început un control financiar, în luna august. “A fost numită o comisie de inventariere a chitanțelor amenzilor aplicate de către polițiștii Serviciului Rutier în perioada 2010-2015 și, în urma acestei inventarieri, s-a constatat că există suspiciunea rezonabilă de săvârșire a infracțiunilor de fals și uz de fals”, declara, la vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. Fosta polițistă este, acum, angajată la ISU și este cercetată, în stare de libertate, pentru fals, uz de fals și abuz în serviciu.

Mircea Manciulea va trebui să gestioneze crizele de imagine ale Serviciului Rutier, în cadrul căruia a fost încadrat și până acum. Comisarul șef a participat cu precădere la acțiuni de prevenire și control care îi vizau pe transportatorii de marfă și persoane.

Citește din arhivă:

Politisti spagari. Luau mita de la soferi, pana la 300 de euro

Polițiștii șpăgari, condamnați la închisoare. Împreună au aproape 150 de infracțiuni la dosar

Furt din banii din amenzi. Autoarea: o fostă polițistă, acum la ISU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

marius-vl

Acum 7 ani

localitatea unde s-a nascut ?
Raspunde

iordache s.

Acum 7 ani

avai :) altu mai bun nu se putea :)
Raspunde

Popa

Acum 7 ani

Mircea, schimba turele la 7 , ca sa trimiti politistii in teren , in jurul scolilor la 7:30 8:00 !!!
Raspunde

alex

Acum 7 ani

Are titlu de doctor?
Raspunde

SRI

Acum 7 ani

Toti politistii care s-au facut "DOCTORI'' dupa '90, au platit pentru asta. Trebuie doar putina atentie din partea DNA; problema e ca DNA-ul la Sibiu doarme bine...
Raspunde

Un fost polițist

Acum 7 ani

Cel care te denumesti Sri esti cu certitudine un polițist frustrat și complexat a cărui limite sunt absolut evidente. Dar fiecare are dreptul sa spună ce vrea și unde vrea mai ales aici la comentarii. Lucrările de doctorat sunt publice și este interzis nimănui sa verifice modul în care au fost obținute.
Raspunde

boroboata

Acum 7 ani

cum adica " este interzis nimanui", doctore?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus