Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Spectacolul caritabil pentru Iuliana s-a mutat la Cercul Militar

Spectacolul caritabil pentru Iuliana s-a mutat la Cercul Militar

Actualizare :

Potrivit organizatorilor, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, concertul va fi mutat la Cercul Militar Sibiu (Casa Armatei) şi va începe tot de la ora 13. De asemenea, acolo vor avea loc şi celelalte activităţi din program, adică o tombolă cu premii şi patru ateliere practice ( desen , pictură, confecţionat suveniruri).

Ştire iniţială:

Acţiunile caritabile pentru a o ajuta pe Iuliana Finica, studenta care este grav bolnavă, continuă la Sibiu. Mâine, de la ora 13, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, va avea loc un eveniment amplu care va cuprinde un  spectacol de muzică populară, o tombolă cu premii şi ateliere practice pentru copii.

Pe scena de pe lac vor urca artişti ca Adrian Neamţu, Daniel Rosalim, Camelia Stoiţă, Viorica Telcean, Alina Bica, Nelu Albu, formaţia Blaskapelle Neppendorf şi Şcoala de dans Ioan Macrea. În tot acest timp,  va fi organizată  şi o tombolă cu produse confecţionate de copiii de la toate grădiniţele din Sibiu. De aici nu vor lipsi suporturile pentru ouă de Paşti, magneţii personalizaţi şi tablourile viu colorate.

„Totodată, vor fi organizate 4 ateliere de creaţie în Muzeu, unde zeci de copii şi educatoare vor face împreună felicitări, coşuleţe şi alte suveniruri specifice Sărbătorilor Pascale”, anunţă organizatorii.
Iuliana suferă de o boală grea şi foarte rară, iar ca să supravieţuiască  are nevoie de un transplant de plămâni la o clinică din Bonn, Germania. Costurile intervenţiei se apropie de suma de 70.000 de euro.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus