Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

,,Dăruind poţi dărui viaţă!”. Peste 700 de persoane au venit la concert pentru Iuliana

,,Dăruind poţi dărui viaţă!”. Peste 700 de persoane au venit la concert pentru Iuliana

Peste 700 de persoane au arătat că sunt alături de Iuliana, sâmbătă, la concertul caritabil „Dăruind poţi dărui viaţă!”. Cei prezenţi au avut parte de un  spectacol de muzică populară, o tombolă cu premii şi ateliere practice pentru copii.

Pe scena de spectacole a Cercului Militar din Sibiu au urcat artişti îndrăgiţi ca Adrian Neamţu, Daniel Rosalim, Camelia Stoiţă, Viorica Telcean, Alina Bica, Nelu Albu, formaţia Blaskapelle Neppendorf şi Şcoala de dans Ioan Macrea.

concert iuliana muzeul astra

Lângă sală a fost organizată o tombolă cu produse confecţionate de copiii de la toate grădiniţele din Sibiu, de unde nu au lipsit suporturile pentru ouă de Paşti şi tablourile viu colorate.

Zeci de copii şi educatoare au făcut felicitări, coşuleţe şi alte suveniruri specifice Sărbătorilor Pascale în cadrul a patru ateliere de creaţie.

concert iuliana muzeul astra 2

La finalul evenimentului s-a strâns o sumă de aproape 16.000 lei, iar toţi aceşti bani vor fi donaţi Iulianei Finica.

Iuliana este educatoare pe secţia de limba germană la Grădiniţa nr. 33 din Sibiu, iar boala de care suferă este hipertensiune pulmonară.  Toate îngrijirile medicale (de la analize și investigații, până la intervenție), care vor fi asigurate de Clinica Universitară din Bonn, Germania, costă 70.000 de euro.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus