Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Șoferii nu mai așteaptă la Câineni. Ordin de ministru pentru modificarea mersului trenurilor pe Valea Oltului

Șoferii nu mai așteaptă la Câineni. Ordin de ministru pentru modificarea mersului trenurilor pe Valea Oltului

Ministrul Transporturilor a semnat un ordin pentru modificarea circulației trenurilor pe ruta Sibiu - Râmnicu Vâlcea, pentru a fluidiza traficul autovehiculelor pe Valea Oltului, în dreptul pasajului rutier peste calea ferata din apropiere de localitatea Câineni, unde se lucrează, au declarat pentru wall-street.ro surse politice.

Segmentul de drum a creat disconfort și pentru coloana oficială a președintelui Klaus Iohannis, sursele citate speculând că acesta este adevăratul motiv al ordinului dat de ministru. Lucrarea pe care CNADNR a început-o în aprilie este programată să se termine la final de iulie.

Ordinul de circulație dat prin CFR de ministrul Transporturilor ar putea reduce semnificativ timpul de așteptare al șoferilor la bariera de la Câineni. Daca pana acum, bariera putea sta lăsata chiar și mai bine de o jumătate de oră, de la momentul în care trenurile ieșeau din cele mai apropiate stații (Câineni sau Valea Mărului), prin aceasta modificare a regulamentelor de circulație a trenurilor timpul ar putea fi redus la doar câteva minute. Mecanicii de locomotiva sunt obligați să încetinească înainte de a ajunge la respectiva barieră peste calea ferată.

Foto: INFO TRAFIC jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

sibian

Acum 7 ani

..numai in Romania se pune bariera cu foarte mult timp inainte,in bataie de joc.Dincolo se pune cu cel mult un minut inainte.
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

so facut pintru iohannis si frau
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

So "dincolo" aștepți 10 min la bariera.....deci haideți sa trecem peste clișeele astea.
Raspunde

andra

Acum 7 ani

,,Dincolo'' exista senzori pe sine care activeaza coborarea barierei automat...
Raspunde

x

Acum 7 ani

dincolo nu mai sunt treceri la nivel cu calea ferata pe drumuri de maxima importanta. sau depinde ce intelegem prin dincolo
Raspunde

Calin

Acum 7 ani

Deci ... Se poate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus