Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-8°C

Cursuri de pregătire pentru admitere la Facultatea de Medicină din Sibiu

03 Mai 2016 19:35

Cursuri de pregătire pentru admitere la Facultatea de Medicină din Sibiu

Facultatea de Medicină, din cadrul Universității Lucian Blaga” din Sibiu, organizează, în luna mai, cursuri de pregătire pentru concursul de admitere, precum și un examen de simulare a admiterii. Pregătirea se face contra cost și va avea loc la sediul facultății.

Cursurile  de pregătire se vor desfăşura în zilele de 14 şi 21 mai, între orele 9,00 – 12,00 pentru disciplina Biologie şi între orele 12,30 – 15,30 pentru disciplina Chimie. Examenul de simulare a admiterii se va organiza în data de 28 mai, la ora 12,00, pentru toate specializările, respectiv Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie. Toate se vor desfășura la sediul Facultății de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu.

Pentru cursuri, înscrierile se fac online până pe 12 mai, respective 19 mai, iar pentru examenul de simulare până la data e 26 mai, la adresa: https://docs.google.com/…/1WuatLFHofqrmConJxybsXE…/viewform…

Taxele de înscriere sunt 30 lei pentru participarea la cursurile de pregătire la disciplina Biologie și Chimie, 60 lei pentru participarea la simularea examenului de admitere și 150 lei pentru pachetul complet (participarea la ambele cursuri la disciplina biologie, participarea la ambele cursuri la disciplina chimie şi participarea la simularea examenului de admitere).Plata acestor taxe va fi efectuată în ziua cursului, respectiv a examenului de simulare.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus