Sâmbătă,
19.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Sibiu Rally Team începe sezonul internaţional cu un raliu în Croaţia

Sibiu Rally Team începe sezonul internaţional cu un raliu în Croaţia

Dacă sezonul 2015 s-a încheiat pentru echipa Sibiu Rally Team cu prezenţa la Raliul Waldviertel –Austria, anul competiţional internaţional 2016 începe cu Raliul Opatija din Croaţia.

După podiumul de la Raliul Sibiului, care a fost o etapă de reacomodare pentru echipajul sibian cu maşină de competiţii, pregătirile pentru etapa din Croaţia au intrat în linie drepată.

“Am descoperit o competiţie – Alpe Adria Rally Cup - organizată şi promovată de un promoter din Austria pentru echipaje care nu au neapărat aspiraţii la clasamentele generale ale unui raliu. Regulamentul este foarte simplu, raliurile sunt concentrate pe o perioada scurtă de timp şi nu în ultimul rând premii în bani. Prima etapă va fi pe malul Marii Adriatice la Opatija în perioada 06-07.05.2016. Lista de start este enormă - 120 de echipaje”, ne-a declarat Dan Magos, coordonatorul întregului program Sibiu Rally Team.
Formula cu care Sibiu Rally Team se va prezenţa la Opatija va fi formată din echipajul Dan Magos-Alex Giuşcă, maşină Suzuki Ignis, iar echipa de asistenţă va fi coordonată de Cosmin Săliştean.

Raliul Opatija se desfăşoară pe drumurile din jurul oraşului Rijeka şi Opatija. Va debuta vineri cu 2 probe speciale desfăşurate în circuit. Sâmbătă vor fi 6 probe speciale cu o lungime totală de 90 km.

“Este primul meu raliu internaţional... Sunt nerăbdător să văd cum este la alţii. Sper să fie totul în regulă şi să reuşim un rezultat bun”, a completat Alexandru Giuşcă, co-pilotul echipajului sibian.

Participările internaţionale pentru Sibiu Rally Team vor continuă cu prezenţa la start şi la celelalte etape Alpe Adria Rally Cup.

“Tot programul competiţional 2016 al Sibiu Rally Team este posibil datorită sprijiului sponsorilor:MATEC,IFM ELECTRONIC,SZAKAKMETAL importator al lubrefianţilor ENEOS, ALGIUS SERVIS& CHIPTUNING şi a cofinaţărilor Consiliului Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliului Judeţean Sibiu, cărora ţinem să le mulţumim”, conchide Dan Magoş.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus