Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Atelier de lucru  pentru validarea metodologiei de  elaborare a strategiilor și planurilor de acțiune privind adaptarea la schimbările climatice

Atelier de lucru  pentru validarea metodologiei de  elaborare a strategiilor și planurilor de acțiune privind adaptarea la schimbările climatice

Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, în calitate de promotor al proiectului “Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă”, continuă organizarea atelierelor de lucru (workshop-uri) în scopul elaborării strategiilor și planurilor de acțiune privind adaptarea la schimbările climatice  în cele 3 municipii Sibiu, Brașov și Tg. Mureș.

In perioada 10 – 12 mai 2016,  la Hotelul Am Ring, Piața Mare nr. 14 din Sibiu, va avea loc a doua întâlnire de lucru în scopul validării metodologiei de elaborare a strategiilor și planurilor de acțiune privind adaptarea la schimbările climatice, în cele 3 municipii Sibiu, Brașov și Tg. Mureș, conform activității 2.1.2 din proiect.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților publice, ai societății civile, agenți economici, parteneri ai proiectului.

Contact: ofițer proiect comunicare Melinda Dragomir, email:[email protected], tel: +40740542008, http://caleaverde.ro, https://www.facebook.com/CaleaVerde.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu este o instituție publică guvernamentală sub jurisdicția Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, un serviciu public deconcentrat, finanțat de la bugetul de stat.

Proiectul ”Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă” cu o valoare total eligibilă de 4.628.535 euro, beneficiază de o finantare în valoare de 3.934.254,75 euro din partea Islandei, Liechtensteinului și Norvegiei prin Granturile SEE 2009 – 2014 și o cofinanțare în valoare de 694.280,25 euro,  asigurată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul Programului RO07 Adaptarea la schimbările climatice.

Proiectul se derulează în perioada ianuarie 2015 – aprilie 2017. Obiectivul general al proiectului constă în reducerea vulnerabilității umane și a ecosistemului la schimbările climatice și urmărește elaborarea unui set de bune practici privind adaptarea la schimbările climatice.

###

Pentru informaţii oficiale despre Granturile SEE accesaţi www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro.

mediu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus