Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Ultima rundă

Sunt ani buni de când nu mi-am mai făcut analizele medicale. Încerc să îmi amintesc ultima dată când le-am făcut și cea mai apropiată amintire e când am făcut ceva analize sumare pentru carnetul de conducere. Adică acum aproape 20 de ani. Nu că m-aș teme de rezultate sau că îmi e frică de ace. Pur și simplu nu am încredere în sistemul medical. Veți spune că mai nou există spitale private. Joi am petrecut 40 de minute la ușa unui cabinet privat, 40 de minute peste ora la care aveam programarea. O fi doctorul acela un geniu în meseria sa. Dar lipsa de respect față de pacient e vârful unei piramide pline cu mizeria care formează astăzi sistemul medical. Desconsiderarea cu care e tratat cel suferind denotă dezinteres. Iar în momentul în care știi că pe omul care îți ține sănătatea în mână îl doare în cot de tine, firesc e să ți se facă frică. E o reacție normală dacă ai depășit stadiul de primată.

Mi-e frică să intru în spitale. Mi-e frică până și să donez sânge. Iar tot ce s-a întâmplat în ultimele luni, plecând de la Colectiv până la scandalul dezinfectantelor diluate e o continuă confirmare că am dreptate. Că are de ce să ne fie frică.

Extrapolați această teamă. România a fost condusă ani de-a rândul de diferite guverne care au favorizat apariția acestei mafii în sănătate. Multe voci spun că e mai periculoasă decât mafia pădurilor. Dacă doctorul Vonica ar putea vorbi... Când gheara asta a fricii intră tot mai adânc nu te mai interesează că au furat banii de autostrăzi, că au furat pădurile, că au vândut tot ce se putea. Ne afectează, fără îndoială, însă loviturile colaterale rar dor precum cele primite direct în figură. Acesta este momentul dinaintea knock-out-ului. Este lovitura decisivă pe care statul o dă poporului său. Și poporul român este unul dintre cei mai buni încasatori din lume.

1000 de oameni au ieșit în stradă după toate dezvăluirile legate de mafia din sănătate. 1000. Poate ne merităm soarta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Agentul 009

Acum 7 ani

Dl Brylinsky,cred ca sunteti putin penal.Analizele medicale pentru permisul de conducere se fac,obligatoriu,o data la zece ani.Ori ati dat spaga ori ati tolerat,in folos propriu,o incalcare a legii,cu posibile urmari,neplacute spre fatale,in cazul in care,prin incapacitate fizica ati fi provocat un accident.Mi se pare putin deplasat ca tocmai dvs sa exprimati judecati in privinta coruptiei din ''Sanatate''.Daca,in realitate ati facut analizele corect si legal,nu sunteti penal ci doar papagal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus