Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

CSU Sibiu se califică cu două echipe de juniori la turneele finale

CSU Sibiu se califică cu două echipe de juniori la turneele finale

După succesul din acest sezon al echipei din Liga Națională a CSU Sibiu, care a terminat pe locul 6, juniorii Under 14 și cei Under 16 ai CSU Sibiu reușesc și ei performanțe extrem de importante. Elevii antrenați de Alexandru Rubint și Alexandru Kovacs au obținut calificările la turneele finale programate să se desfășoare în cea de a doua jumătate a lunii mai.

Dacă în sezonul trecut, CSU Sibiu U14 a participat la Turneul Final și a obținut locul al 6-lea, sezonul acesta s-a calificat din nou în ultima fază a campionatului, după turneul de baraj desfășurat la finalul săptămânii trecute la Ploiești. Juniorii pregătiți de Sandu Rubint vor juca Turneul Final, între 18 și 22 mai, la București, alături de echipele ”Dan Dacian” București, U-Mobitelco Cluj și CSS Sighet. ”Vom juca turneul final într-o grupă foarte grea, alături de echipa clasată pe locul 4, anul trecut, de vicecampioana și campioana de anul trecut. Sperăm să jucăm cât mai bine, cu siguranță vom face tot ce ne va sta în putință să reușim să ne calificăm în semifinale”, a spus Alexandru Rubint, antrenorul CSU Sibiiu U14.

CSU Sibiu U16, pregătită de Alexandru Kovacs, s-a calificat și ea la Turneul Final și va juca în compania echipelor din prima grupă: Aurel Vlaicu, Slam București și încă o echipă ce urmează să se califice după turneul de baraj. Turneul Final U16 se va disputa între 25-29 mai.”Suntem pentru prima dată la Turneul Final cu echipa care în 2011 a terminat pe locul 10 la minibaschet. Mă bucur că am reușit să îi țin echipa în aceeași formulă. La turneul final se poate întâmpla orice, dar sperăm la două victorii în grupă, care să ne asigure calificarea în primele 4 poziții”, a spus Alexandru Kovacs, antrenorul CSU Sibiu U16.

Prin calificarea la Turneele finale, juniorii CSU Sibiu și-au îndeplinit, așadar obiectivele stabilite la începutul sezonului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus