Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Tinere sibience, obligate să se prostitueze în Germania și Austria

Tinere sibience, obligate să se prostitueze în Germania și Austria

Mai multe persoane din Sibiu și Mureș sunt audiate la această oră, într-un dosar de proxenetism instrumentat de polițiștii de la Crimă Organizată. Acestea sunt bănuite că duceau tinere din Sibiu în Germania și Austria, promițându-le locuri de muncă, iar acolo le obligau să se prostitueze.

Șase percheziții au făcut polițiștii în această dimineață, acasă la suspecți. „Din anchetă au rezultat indicii că șase bărbați, din județele Sibiu și Mureș, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, ar fi constituit un grup infracţional organizat cu preocupări infracţionale în sfera proxenetismului, gruparea fiind sprijinită și de alte persoane. În fapt, sub pretextul oferirii unor locuri de muncă, persoanele în cauză ar fi racolat tinere pe care le-ar fi transportat în Austria şi Germania, în zona localităţii Nürnberg”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Potrivit datelor din anchetă, odată ajunse la destinație, tinerele ar fi fost obligate să practice prostituţia, fiind în permanenţă supravegheate de membrii grupării. Toți banii le erau apoi reținuți de către proxeneți. Anchetatorii spun că veniturile astfel realizate de membrii grupării sunt de circa 100.000 de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cefe Late Masinidelux

Acum 3 ani

Pai de unde credeti ca au toti nespalatii cu cefe late si vai de capul lor, masini de lux pe care le parcheaza pe trotuar sau le pun pe avarii in giratoriu ? Iar autoritatilor nu le da de gandit treaba asta ?! Dati o raita prin Gusterita, Turnisor, Broscarie si alte zone unde sunt palate cu cate 2-3 x6, brabus, bmw... care a devenit un fel de loganul cocalarilor !.... asta daca vreti sa faceti ordine si sa nu ne mai prefacem. De cate ori ati vazut masina cu ANAF la portile cocalarilor care au cersetori si fete "la produs" prin UE ? Iar acum ca au fost trimis inapoi s-au umplut parcarile cu cersetori si apartamentele cu prostituate, repatriate in perioada de carantina ? Autoritati de carton, stat de carton.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus