Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Constantin Chiriac reprezintă România la cel mai mare forum cultural din Asia

Constantin Chiriac reprezintă România la cel mai mare forum cultural din Asia

În perioada 8-14 mai 2016 se desfășoară Forumul Cultural Beijing - CEEC, primul forum de cooperare în domeniul cultural, ce are ca scop îmbunătățirea relațiilor și a schimburilor interculturale între China și țările central și est-europene.

La eveniment sunt prezenți peste 150 de reprezentanți ai unor prestigioase instituții culturale din țara gazdă, dar și peste 100 de delegații din țări precum Albania, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

România este reprezentată de către Institutul Cultural Român prin Cristina Liberis, secretar general adjunct, împreună cu directorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac.

Timp de 5 zile sunt dezbătute tendințele actuale din muzică, artele spectacolului, dans, arte vizuale și programe culturale pentru copii.

”În cadrul primei întrevederi ce a avut loc pe data de 8 mai, Institutul Cultural Român a lansat invitația de participare, către cei mai importanți reprezentanți ai instituțiilor culturale din China, la un eveniment similar în țara noastră. Propunerea a fost acceptată de către delegații chinezi prezenți la Forumul Cultural de la Beijing”, au declarat reprezentanții delegației României.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus