Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Actualizare | Directorul Pamira, despre suspendarea de 12 luni primită de la FRT: “Nu se poate vorbi despre aşa ceva..."

Actualizare | Directorul Pamira, despre suspendarea de 12 luni primită de la FRT: “Nu se poate vorbi despre aşa ceva...

Actualizare:  Clubul TCS Pamira a emis, în această seară, un comunicat de presă referitor la suspendarea de 12 luni pe care Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Tenis a dictat-o împotriva directorului său. Potrivit sursei citate, ni se transmite că “nu putem vorbi despre o suspendare a TCS Pamira și a directorului Marius Vecerdea atât timp cât la momentul eliberării hotărârii Comisiei de Disciplină, clubul sibian găzduia un turneu al FRT”. Mai jos puteţi să citiţi întregul comunicat:

„În urma informațiilor apărute în presă referitoare la suspendarea de 12 luni dictată împotriva clubului TCS Pamira și a directorului Marius Vecerdea dorim să facem următoarele precizări.

Documentul prezentat în presă reprezintă o hotărâre a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Tenis. Potrivit articolului 57 din Statutul FRT, o decizie administrativă devine act decizional doar în momentul validării sale de către Comitetul Director al Federației, instanță supremă ale cărei hotărâri devin definitive și obligatorii. Reprezentanții clubului Pamira au depus deja la FRT documentele necesare și vor apărea în fața Comisiei de Apel, for premergător deciziei Comitetului Director.

De asemenea, menționăm că în acest moment Federația Română de Tenis nu are un Comitet Director valid, cei doi membri lipsă urmând a fi aleși în funcție, în urma Adunării Generale ce va avea loc la finalul lunii mai.

Nu putem vorbi despre o suspendare a TCS Pamira și a directorului Marius Vecerdea atât timp cât la momentul eliberării hotărârii Comisiei de Disciplină, clubul sibian găzduia un turneu al FRT, turneu ce a început după 2 saptămâni de la data eliberării hotărârii Comisiei de Disciplină, și care a fost validat de către Federație, inclusiv prin postarea rezultatelor pe site-ul instituției. TCS Pamira organizează anual aproximativ 8 turnee pentru copii și juniori în cadrul calendarului competițiilor naționale, turnee care au, de fiecare dată, recorduri de participare comparativ cu celelalte cluburi din țară, fiind foarte apreciate de către copii și părinți”.

Ştire iniţială

În urma incidentului în care au fost implicaţi Marius Vecerdea, proprietarul bazei de tenis Pamira, și Pavel Gӑvӑnescu, tӑtӑl unei jucӑtore de tenis, Comisia de Disciplinӑ a Federaţiei Române de Tenis a decis suspendarea celor doi.

Marius Vecerdea a primit o suspendare de 12 luni, în urma cӑreia i se interzice pӑtrunderea în incinta bazelor sportive la concursurile organizate conform calendarului FRT, cât și interzicerea de a mai putea organiza competiţii FRT pe perioada suspendӑrii.

Pavel Gӑvӑnescu a fost suspendat 6 luni, perioadӑ în care nu va mai avea dreptul sӑ o însoţeascӑ pe jucӑtoarea Lavinia Gӑvӑnescu în incinta bazelor sportive, unde jucӑtoarea va participa la competiţii.

Incidentul care a dus la o astfel de suspendare a apӑrut la turneul de tenis “TC Pamira Sibiu”, la sfârșitul lunii martie. Pavel Gӑvӑnescu susţinea cӑ a fost ameninţat, înjurat și lovitul cu pumnul de Marius Vecerdea, în timp ce directorul turneului se apӑra spunâd cӑ el ar fi fost persoana agresatӑ.

Citește și

Marius Vecerdea răspunde acuzaţiilor de lovire venite de la tatăl unei jucătoare de tenis

Contactat de Turnul Sfatului, Marius Vecerdea a declarat cӑ va emite un comunicat de presӑ în care va comenta suspendarea primitӑ din partea Federaţiei Române de Tenis.

AICI puteţi vedea, în format PDF, întreaga motivare a Federaţiei cu privire la incidentul petrecut la Cupa Pamira.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

9 comentarii

Zorro

Acum 8 ani

Iata cu cine este inhaitat si inrudit presedintele nostru. Acelasi caracter de golan are si dinsul, fapt dovedit prin instanta.
Raspunde

Don Diego de la Vega

Acum 8 ani

Hai ma Zorro ca tu oi fi fata mare ! Iat ai uitat medicamentele ?
Raspunde

Nelutu

Acum 8 ani

Si se vedea mare presedinte al federatiei de tenis. In aceste 12 luni se poate reprofila pe K1, acolo sunt permise loviturile "sub centura".
Raspunde

Sile

Acum 8 ani

Vecerdea = un mardeias de prima mana! Nu este la prima corectie fizica pe care o aplica in Sibiu. Are un caracter infect, a jucat prin ligi inferioare in Germania, apoi a emigrat in State unde i-a lucrat murdar pe toti antrenorii cu care trebuia sa colaboreze. Provine dintr-o familie instarita din Sibiu. Sper sa nu i se reduca suspendarea. Oricum poate sa joace la vara cu sefu' pe terenurile de la Neptun, departe de ochii lumii.
Raspunde

un vecin

Acum 8 ani

Chiar nu stiu de unde aveti aceste informatii. Marius Vecerdea a muncit si munceste enorm pt ceea ce are. Pleaca dimineata inainte de 7 si vine seara tarziu, inclusiv sambata si dumineca. Familie instarita....o familie de oameni muncitori care au pus pe picioare o mica afacere si muncesc non stop! E foarte usor sa denigrezi un om!!! Marius Vecerdea chia nu merita asta!!!!
Raspunde

Alzara

Acum 8 ani

Rusine sa-i fie acestui lingau sifonar de bani publici ,iata cu ce hahalera s-a inhaitat mutalaul klaus 5 case...HUOOOOO!!!
Raspunde

Cunoscător

Acum 8 ani

De ce ai furat un acronim , măi pseudoAlzara ?
Raspunde

Brian Loman

Acum 8 ani

Ma voi stiti ce inseamna acronim?
Raspunde

me

Acum 8 ani

Probabil acronim vine de la acromegalie sau.. cat este de mare prostia in capul unora.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus