Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Pizza YOLO – interzisă budiștilor și hindușilor

Pizza YOLO – interzisă budiștilor și hindușilor

Știți sentimentul acela când te uiți la televizor și vezi pe unul care mănâncă ceva ce pare delicios și instant ți se face foame? Cam așa stă treaba cu marketingul la pizza YOLO. După mine, au cel mai bine făcut site de pizza delivery din Sibiu. E atât de atractiv, bine făcut și îmbietor încât mi se pare imposibil să intri pe el și apoi să dai click pe X-ul din colțul de sus fără resentimente.

Dacă te pune foamea să mai și citești ce scriu oamenii ăștia te ia cu înțepături în stomac. Auziți tehnică de vânzări: ”Ne asigurăm că mereu ingredientele noastre sunt de cea mai înaltă calitate – întotdeauna proaspete, niciodată congelate și pentru că susținem producția locală și națională majoritatea ingredientelor noastre provin din Sibiu sau Mărginimea Sibiului. Fără hormoni, fără chimicale, fără „hoo-ha”, fără amelioratori, doar ingrediente bune. Să mănânci YOLO este Karma instant”. Pe cuvânt că m-a dat pe spate! Patriotism, orgoliu local, ecologie, hipsterism, economie, mândrie, prospețime, tinerețe… toate în câteva vorbe. Jos pălăria, că m-ați făcut din vorbe! Jur că dacă vindeau șuruburi de 14 sau goblenuri cu ”Răpirea din Serai” și tot cumpăram. Porție dublă!

Aproape cu spume la gură am comandat două pizza: Prosciuto e funghi (pentru ciuperci) și Napoli (pentru că arăta bine în poze cu tomatele deasupra). Cu sos de roșii făcut de ei și suc din partea casei. În poze ambele pizza arătau ca Milla Jovovic în costum de baie. Au zis la telefon că vin într-o oră și au venit în vreo 40 de minute. Iar tipul care a adus comanda era enervant de amabil. A trebuit să mă rog de el să păstreze cei câțiva lei bacșiș.

Pizza YOLO (1)

Când vine vorba de pizza și fotbal, toată lumea e expert. Eu nu știu dacă brânza de pe ea era de la Jina sau din Carrefour, și nici dacă ciupercile veneau din Orlat sau din Kaufland, dar știu că a fost o pizza foarte bună. Sosul de roșii chiar este făcut în casă, de asta sunt sigur. Blatul a fost pufos, puțin crocant în partea de jos, exact cum ar trebuie. Dar, cum spuneam, la pizza tot românul e expert, așa că cel mai bine e să încercați. Eu unul i-aș nota 5 din 7 că merită.

Pe bonul de casă primit de la YOLO scria suma de 43 de lei, ceea ce mi se pare absolut normal pentru cât costă o pizza, în medie, în Sibiu. Prin urmare, dacă nu credeți în reincarnare sau n-aveți de gând să trăiți de mai multe ori, merită încercată.

*Căpitanul zboară în zare pe unicorn făcut din pizza*

Comentarii

3 comentarii

jonyjon

Acum 5 ani

Bai, va doare mana sa puneti un link.
Raspunde

Ratiu

Acum 5 ani

Total de acord cu reportajul :) http://pizzayolo.ro/meniu/?gclid=CLOk_tLQ3swCFUmeGwodPRAL7Q
Raspunde

Ioana

Acum 5 ani

Cea mai buna pizza din Sibiu fara doar si poate! Dragoste la prima degustare ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus