Joi,
09.02.2023
Innorat
Acum
-17°C

Juniorii Under 14 de la CSU Sibiu încep meciurile la Turneul Final

Juniorii Under 14 de la CSU Sibiu încep meciurile la Turneul Final

Elevii lui Alexandru Rubint joacă primul meci astăzi, de la ora 12:00, în sala Agronomia din București, și speră la o clasare cât mai bună în primele echipe din țară.

După ce în sezonul trecut CSU Sibiu U14 a participat la Turneul Final și a obținut locul al 6-lea, sezonul acesta s-a calificat din nou în ultima fază a campionatului, după turneul de baraj. Juniorii pregătiți de Sandu Rubint joacă Turneul Final, între 18 și 22 mai, la București, alături de echipele ”Dan Dacian” București, U-Mobitelco Cluj și CSS Sighet.

”Vom juca turneul final într-o grupă foarte grea, teribilă, aș putea spune. Primul meci în jucăm cu vicecampionii, cei de la U-Mobitelco Cluj, și cred că va fi cel mai greu meci pentru noi. Joi jucăm cu cei din Sighet, cu care nu ne-am întâlnit sezonul acesta, dar ei sunt campionii din sezonul trecut, iar vineri avem meci cu Dan Dacian. Sper să ne depășim performanța de anul trecut, când ne-am clasat e locul 6”, a spus Alexandru Rubint.

Meciurile echipei noastre la turneul final sunt programate de la 12:00, în fiecare zi, după cum urmează:

Miercuri, 18 mai 2016, ora 12:00: U-Mobitelco Cluj-Napoca        - CSU Sibiu

Joi, 19 mai 2016, ora  12:00: CSU Sibiu- CSS Sighetu Marmației

Vineri, 20 mai 2016, ora  12:00: ACS Dan Dacian București- CSU Sibiu

Semifinalele și finalele sunt programate să aibă loc sâmbătă și duminică.

CSU Sibiu U16, pregătită de Alexandru Kovacs, s-a calificat și ea la Turneul Final și va juca la finalul lunii, la Cluj.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus