Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Dosarul morții patronului HexiPharma, preluat de procurorul care anchetează fraudele HexiPharma

Dosarul morții patronului HexiPharma, preluat de procurorul care anchetează fraudele HexiPharma

Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat pentru Mediafax Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

Potrivit sursei citate, cel care va ancheta dosarul este procurorul care anchetează deja modul în care compania HexiPharma a pus în vânzare dezinfectante mult diluate. Iar mașina în care s-ar fi aflat Dan Condrea înainte de accident a fost sigilată. "Dosarul va fi preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la faţa locului pentru a participa la cercetări. Autoturismul a fost ridicat şi dus la sediul IPJ Ilfov. Toata probele ridicate de la faţa locului au fost conservate", a mai declarat Procurorul General al României, Augustin Lazăr, pentru Mediafax.

Un accident fără urme de frânare

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, anunţă surse din rândul poliţiştilor, relatează Mediafax. Potrivit acestora, accidentul a fost anunţat în jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată. Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea, au declarat aceleaşu surse pentru Mediafax. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine. După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mutu de la manutanță

Acum 7 ani

D-zeu să-l ierte! Chiar dacă a făcut rău altora pt. că a fost prea lacom, nu trebuie să-i dorim moartea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus