Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ASTĂZI Apă de 6 cm pe DN7, la Râu Vadului

ASTĂZI Apă de 6 cm pe DN7, la Râu Vadului

DN7 este din acoperit cu apă, în zona Râu Vadului. Drumul Național a fost inundat din cauza debitului crescut al Oltului, rezultat în urma ploilor abundente din ultimele două zile.

Porțiunea unde carosabilul a fost inundat este aceeași cu cea în care au fost probleme și în urmă cu șase săptămâni. Din cauza lucrărilor la viaductul de pe DN7 din zona Râu vadului, traficul a fost deviat pe un drum secundar, construit chiar lângă albia râului. Un șofer aflat în trafic a surprins imagini cu șoseaua inundată și le-a postat pe pagina de Facebook Info Trafic Sibiu.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat. "A fost informată Prefectura județului Vâlcea, cât și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. S-a luat legătura cu Hidroelectrica, astfel încât debitul să fie reglat din barajele aflate pe cursul râului. Traficul, deocamdată, se desfășoară alternativ, cu viteză redusă", explică purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Foto: Captură Facebook, Info Trafic Sibiu (Cata Catalin)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

A.S

Acum 7 ani

Si aici tot huja e de vina ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus