Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Polițiștii au prins un hoț care luna aceasta a dat cinci spargeri în Piața Cluj, Țiglari și cartierul Tineretului

Polițiștii au prins un hoț care luna aceasta a dat cinci spargeri în Piața Cluj, Țiglari și cartierul Tineretului

Un tânăr de 20 ani a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuință și auto. Prejudiciul a fost parțial recuperat.

Poliția spune că în perioada 9 — 24 mai, tânărul de 20 de ani, domiciliat în localitatea Buia, județul Sibiu, ar fi comis cinci infracțiuni de furt din imobile și două furturi din auto, fapte săvârșite în municipiul Sibiu, zona cartierul Tineretului, Piața Cluj și Țiglari.

”Din probatoriul administrat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns prin efracție în curțile unor imobile sau prin escaladare, în balcoane de unde ar fi sustras diferite bunuri, precum: scule electrice și două biciclete. Totodată, în data de 20/21 mai, ar fi sustras din două autoturisme bunurile găsite la vedere sau în portbagaj (laptop, memory stick)”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.
În cadrul anchetei, polițiștii au reușit recuperarea ambelor biciclete, iar parțial, a sculelor electrice sustrase.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus