Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Actualizare: Soarta transferului lui Calotӑ la BC Timișoara se va decide abia sӑptӑmâna viitoare

Actualizare: Soarta transferului lui Calotӑ la BC Timișoara se va decide abia sӑptӑmâna viitoare

Actualizare: CSU Sibiu va hotӑrâ soarta lui Calotӑ, în ceea ce privește transferul lui la BC Timișoara, abia sӑptӑmâna viitoare, când va fi convocat Consiliul de Administraţie.

“O sӑ avem sӑptӑmâna viitoare un Consiliu de Adminsitraţie și vom discuta despre problema aceasta. Deciziile se iau în Consiliul de Administraţie. Am mai discutat cu cei de la Timișoara, dar sunt discuţii confidenţiale între noi și ei, și eu nu pot sӑ spun nimic decât în momentul în care avem o decizie a Consiliului de Administraţie. Lucrurile nu au mai avansat în nicio direcţie, pentru cӑ Consilul de Administraţie va hotӑrâ dacӑ va pleca și în ce condiţii o va face”, a declarat Horaţiu Floca, pentru Turnul Sfatului.

STIRE INITIALA

În urmӑ cu mai bine de o zi, un site din Timișoara, timisplus.ro, susţinea pe surse cӑ doi jucӑtori ai lui CSU Sibiu din sezonul trecut ar fi semnat cu BC Timișoara: cӑpitanul Octavian Popa-Calotӑ și Georgian Pӑun, primul dintre ei aflându-se încӑ sub contract cu “galben-albaștri”.

Turnul Sfatului a luat legӑtura cu conducerea clubului sibian și se pare cӑ informaţia în ceea ce privește transferul lui Calotӑ la BC Timișoara nu este adevӑratӑ. Jucӑtorul nu a semnat, însӑ se pare cӑ au existat discuţii verbale între oficialii lui CSU și cei ai lui BC Timișoara, fӑrӑ a fi înaintatӑ o ofertӑ scrisӑ din partea clubului timișorean.

”Pӑun și-a terminat contractul cu noi și poate sӑ semneze cu cine dorește, iar Calotӑ este sub contract cu noi pe încӑ un an. Noi n-am primit nicio ofertӑ scrisӑ de la niciun club. Au fost discuţii verbale cu cei de la Timișoara, dar le-am transmis sӑ ne trimitӑ o ofertӑ în scris pentru a o analiza. Calotӑ și-ar dori sӑ plece, dar conducerea tehnicӑ va decide dacӑ va avea nevoie de el sau nu în sezonul viitor. Noi îl luӑm în considerare și pentru sezonul viitor. Repet, dacӑ o echipӑ îl dorește, aștept sӑ ne trimitӑ o ofertӑ scrisӑ”, ne-a declarat Horaţiu Floca, directorul clubului CSU Sibiu.

Surse Turnul Sfatului ne-au dezvӑluit cӑ la mijloc ar exista și o anumitӑ sumӑ de bani pentru o eventualӑ mutare a lui Calotӑ la Timișoara. Oficialii lui CSU Sibiu nici n-au confirmat, nici n-au infirmat informaţia: “Vom vedea, încӑ nu am stabilit. Consiliul de administraţie va lua aceastӑ decizie.  Dar mi se pare normal, cӑ nici noi nu am putea sӑ-l luӑm pe Nicoarӑ de la Steaua, pentru cӑ ne trebuie o sumӑ mare de bani. Cei de la Timișoara mi-au zis cӑ îl vor pe Calotӑ și cӑ au vorbit cu el. Eu le-am rӑspuns cӑ au greșit cӑ jucӑtorul nu trebuia abordat, atât timp cât se aflӑ sub contract cu noi”, a conchis Horaţiu Floca.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

DonJuan

Acum 7 ani

Un jucator care iti poate strica atmosfera in vestiar. Capricios, mofturos, plin de el si carente mari de carcter.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus