Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
9°C

Aur, argint și bronz. Andreea Dragoman a strӑlucit în Polonia

Aur, argint și bronz. Andreea Dragoman a strӑlucit în Polonia

Jucӑtoarea de tenis de masӑ Andreea Dragoman a reușit sӑ câștige trei medalii la turneul 2016 ITTF Polish Junior and Cadet Open: medalie de aur cu echipa naţionalӑ, argint la dublu, și bronz la individual - la junioare.

Locul I cu echipa naţionalӑ l-a câștigat alӑturi de Adina Diaconu și Andreea Clapa, dupӑ ce România a trecut de Rusia, în finalӑ, cu scorul de 3-2.

Polish Open Teams Draw

La dublu, a reușit sӑ-și adjudece locul II, fӑcând pereche cu colega sa Adina Diaconu. În finalӑ, au fost învinse de perechea Sabina Surjan (Serbia) și Daria Trigolos (Belarus), cu scorul de 0-3.

La individual, medieșeanca Andreea Dragoman a ratat finala, dupӑ ce a fost nevoitӑ sӑ se încline, în semifinale, în faţa jucӑtoarei din Puerto Rico Adrian Diaz, cu scorul de 1-4.

"Nu a fost uşor, deoarece am avut multe meciuri grele şi au fost prezente aproape toate jucătoarele, pentu că acesta este ultimul Open înainte de Europene. Turneul acesta a fost pentru fiecare dintre noi o bună verificare şi pregătire. Mă bucur că am venit cu medalii acasă, fiind în primul meu an de juniorat", a declarat Andreea Dragoman, pentru Turnul Sfatului.
foto: Facebook personal

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus