Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Patru sibieni surprinși de viitură mai sus de Gura Râului

Patru sibieni surprinși de viitură mai sus de Gura Râului

Patru sibieni au fost surprinși de o viitură puternică, ieri după-amiază, pe valea Râul Mare din munții Cindrel. Zona se află între Gura Râului și Păltiniș. Oamenii au sunat la numărul de urgență 112, după ce mașina lor a fost luată de pe malul apei de viitură și târâtă câțiva metri în jos.

Pentru salvarea celor patru sibieni a intervenit echipa de salvamontiști de la Păltiniș. "Nu au suferit traumatisme severe, dar, pe fondul atacului de panică și faptul că două dintre acestea se aflau în hipotermie, cele patru persoane au fost predate personalului de ambulanță sosit în prima localitate apropiată", se arată pe pagina de Facebook a Serviciului Public Județean Salvamont.

VIITURA foto Salvamont

Foto: Facebook - Salvamont Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Dani

Acum 7 ani

Defrisare placuta in continuare. Se taie prin Cindrel la padure de zici ca vine sfarsitul lumii.... Noi sa fim sanatosi. Bine ca au scapat oamenii aia.
Raspunde

stefan

Acum 7 ani

Am fost si eu acum o soptamana in acea zona si da,se taie lemn in prostie!
Raspunde

alesi

Acum 7 ani

nu este fratele lui videanu care taie in gura raului?
Raspunde

anonimus

Acum 7 ani

SE taie lemn in prostie..iar principalul ,,Vanator de lemne,, este Bîrză
Raspunde

pt alesi

Acum 7 ani

tot ce se poate. stiu ca a concesionat fondul de vanatoare acolo. nu inteleg ce cauta cei de la bucale in zona asta! totusi vw tiguan nu e pt off-road e pt astfalt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus